Aktywne Wpisy
wojna +239
Choroszcz dotarł już do Filharmonii Narodowej.
#psychiatryk #choroszcz #filharmonia #polska #globalneocieplenie #zmianyklimatu #heheszki #dziendobry
#psychiatryk #choroszcz #filharmonia #polska #globalneocieplenie #zmianyklimatu #heheszki #dziendobry
Czy gdyby dziewczyna z wykopu miała konto na OF i bardzo atrakcyjny content, ile bylibyście skłonni płacić miesięcznie za dostęp i interakcje?
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
Czy zostawiliscie swoją partnerkę/partnera przez to, że od (miesięcy) częstotliwość seksu Wam nie odpowiadała? Mam wrażenie, że to trochę myślenie jak typowe zwierzę (związek jest niezły, trwa 4 lata, mamy po 23lvl). Ale coraz bardziej zaczyna mi to doskwierac.. Były rozmowy, różowa mówi, że ma takie libido (kiedyś była inna, twierdzi, że człowiek siebie się uczy i zmienia), że jest zadowolona podczas seksu I tyle jej obecnie odpowiada (czasem 1raz na miesiąc, czasem 2, czasem 0 przez 3-4 tyg). Kocham ją, ale z drugiej strony nie widzę takiego życia np w małżeństwie kiedyś, nie ma opcji, to jednak jest dla mnie też ważne
#seks #zwiazki #niebieskipasek #rozowy #rozowypasek #rozowepaski #niebieskiepaski #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Komentarz usunięty przez autora
@Ogau: tylko mało jest kobiet, z którymi można liczyć na dojrzały związek, w większości przypadków jest tak jak ten ziomek napisał
Zaakceptował: LeVentLeCri
@Medyc: tu nic sie nie zmienilo, jest jak bylo, nie widze jakichs zmian
@DulGukat: dużo w tym racji, zmieniamy się. Tego właśnie nie chcę, to są 2 sprzeczne sytuacje - nie wyobrażam sobie braku częstszych inicjacji przez resztę życia. Z drugiej nie wyobrażam sobie tego życia bez niej, że jednak jest to dosyć błache, jeśli w związku oprócz tego jest
@AnonimoweMirkoWyznania: No to może trzeba szerzej porozmawiać?