Aktywne Wpisy
wojna +239
Choroszcz dotarł już do Filharmonii Narodowej.
#psychiatryk #choroszcz #filharmonia #polska #globalneocieplenie #zmianyklimatu #heheszki #dziendobry
#psychiatryk #choroszcz #filharmonia #polska #globalneocieplenie #zmianyklimatu #heheszki #dziendobry
Czy gdyby dziewczyna z wykopu miała konto na OF i bardzo atrakcyjny content, ile bylibyście skłonni płacić miesięcznie za dostęp i interakcje?
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
Czy zostawiliscie swoją partnerkę/partnera przez to, że od (miesięcy) częstotliwość seksu Wam nie odpowiadała? Mam wrażenie, że to trochę myślenie jak typowe zwierzę (związek jest niezły, trwa 4 lata, mamy po 23lvl). Ale coraz bardziej zaczyna mi to doskwierac.. Były rozmowy, różowa mówi, że ma takie libido (kiedyś była inna, twierdzi, że człowiek siebie się uczy i zmienia), że jest zadowolona podczas seksu I tyle jej obecnie odpowiada (czasem 1raz na miesiąc, czasem 2, czasem 0 przez 3-4 tyg). Kocham ją, ale z drugiej strony nie widzę takiego życia np w małżeństwie kiedyś, nie ma opcji, to jednak jest dla mnie też ważne
#seks #zwiazki #niebieskipasek #rozowy #rozowypasek #rozowepaski #niebieskiepaski #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Jak zwracam się do mojej "suko" to na początku udaje obrażoną ale później robi co jej każe
A wieczorem sama się tuli do mnie i chce zostać zerżnięta (sama tak mówi)
A jak byłem głupi i traktowałem kobiety z szacunkiem, jak partnerki, to robiły mnie w #!$%@? za każdym razem i czasami po pół roku, albo po roku stwierdzały że to "nie to" że jestem
@Ogau: no zgadzam się są perełki, ale nie ma co negować rzeczywistości, że staranie się i bycie miłym to bycie ciapą, a działa to co robi @Arachnofob
@khaes: jest to normalne. Kobieta ma estrogen>testosteron, a facet na odwrót.
Ale są kobiety którym libido nie spadnie, trzeba poszukać partnerki pasującej do siebie albo znaleźć sposób na rozpalenie ognia na nowo (afrodyzjaki, romantyczne wyjazdy).
@AnonimoweMirkoWyznania: Przecież możesz chodzić do burdeli, jeśli żona by tego nie pochwalała, to rozstań się i chodź do burdeli.
Komentarz usunięty przez autora
Czy jeśli ktoś lubi lody czekoladowe, to ma je jeść codziennie, jeśli nie ma chcicy na to? Jeśli ma ochotę raz na rok, to nie jest żaden kaprys. Po prostu kwestia człowieka niezależna od żadnego innego człowieka, niezależna od uczuć.
Komentarz usunięty przez autora