Aktywne Wpisy
Cosipi +732
szymski1 +51
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Czy zostawiliscie swoją partnerkę/partnera przez to, że od (miesięcy) częstotliwość seksu Wam nie odpowiadała? Mam wrażenie, że to trochę myślenie jak typowe zwierzę (związek jest niezły, trwa 4 lata, mamy po 23lvl). Ale coraz bardziej zaczyna mi to doskwierac.. Były rozmowy, różowa mówi, że ma takie libido (kiedyś była inna, twierdzi, że człowiek siebie się uczy i zmienia), że jest zadowolona podczas seksu I tyle jej obecnie odpowiada (czasem 1raz na miesiąc, czasem 2, czasem 0 przez 3-4 tyg). Kocham ją, ale z drugiej strony nie widzę takiego życia np w małżeństwie kiedyś, nie ma opcji, to jednak jest dla mnie też ważne
#seks #zwiazki #niebieskipasek #rozowy #rozowypasek #rozowepaski #niebieskiepaski #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ale może to też nie być problem z różnicą w libido. Polecam książkę "Ona ma siłę" o seksualności kobiet, bo ona różni się trochę od seksualności mężczyzn, przez co na ten temat jest masa
Zaakceptował: Precypitat
Ależ mnie drażni gadanieo seksualności kobiet. Bo trzeba zrozumieć i książkę na ten temat przeczytać albo pójść do seksuologa, żeby ktoś obcy rozwiązywał Twój problem w łóżku.
Dlaczego kobiety note zaczną czytać książek o seksualności mężczyzn?
Sam jestem w podobnej sytuacji. Z moją żoną od liceum i na początku było spoko teraz jak są dzieci to praktycznie wcale. Staram się jak mogę bo rozumiem, że przecież jej ciężki i
@domichalek: z doświadczenia mówisz? niby między nami się układa nieźle, teraz trochę gorzej przez ten temat..
@Przekopowiec: no wlasnie tego sie obawiam, że coś tu jest nie tak. Nie zapuściłem się, mam lepsze powodzenie niż kiedyś