Aktywne Wpisy

WolnyBLN +47
Mąż chyba nie jest najostrzejszym ołówkiem w piórniku XD
źródło: 1000006325
Pobierz
wezsepigulke +159
Podał się do ojca
źródło: temp_file593738859201754426
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000006325
Pobierz
źródło: temp_file593738859201754426
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Panie prezydencie mam nadzieję że razem z podpisem deklarujesz chęć adoptowania tych dzieci oraz sfinansowania leczenia i opieki z własnych środków.
Mam szczerą nadzieję że 'memiczność' to za mało by wygrać wybory. Jedynymi osobami które mogą rozliczyć obecny rząd jesteśmy my - Obywatele. #polityka
Mamy rok 2020, a "obywatele" dalej myślą, że mają jakąś super moc, dzięki której dokonają tego mitycznego "rozliczenia". xD
W 2015 PiS i jego zwolennicy też mówili tak, ale odnośnie PO.
Komentarz usunięty przez autora
@Hachiko: nikt nikogo nie rozliczy Polacy są jak głośna krowa co mało mleka daje
U nas jest ochrona życia aż do porodu, później radź sobie sam ¯\_(ツ)_/¯
co innego, jakby chodziło o jednoznaczne, ogólnie przyjęte wartości humanistyczne, a tak to wszyscy mają poważnych specjalistów, filozofów w dupie
ciekawe czy tylko u nas chłopska opinia chłopskiego rozumu przewyższa myśl wykształconego
być może PiS chce ukryć fakt tak dramatycznego zaniedbania służby zdrowia, że zabiegi aborcyjne byłyby na niezadowalającym poziomie, że nas na to nie stać?
@Hachiko: A ty pewnie jesteś przeciw zabijaniu ludzi, u których wykryto nowotwór, prawda? No to skoro tak, to mam nadzieję że razem z wypowiedzeniem tej opinii deklarujesz chęć zajęcia się tymi ludźmi oraz sfinansowania leczenia i opieki z własnych środków.
Mlotku! Dlaczego w takim razie raka sie leczy, probuje usunac z organizmu a dlaczego plodu BEZ GLOWY nie mozna usunac od razu, tylko nakazuje sie matce i ojcu trwac w tym cierpieniu do porodu - cesarki zreszta, co jest powazna interwencja chirurgiczna, co opoznia mozliwosc zajcia w zdrowa
źródło: comment_1586939327JJPNQE5O0N1gZTmaIyQZyu.jpg
Pobierz