Aktywne Wpisy

Laronesq +158

AntyKuc +72
#kiszak właśnie w paincie odpalił kadr z youtube i zaczął analizować tekstury w Outer Worlds 2. Sk**wił grę, a potem okazało się, że to kadr z pierwszej części. Jak zostało mu to wytknięte to stwierdził, że jedynka też chuyowo wygląda XD
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-24 213330
Pobierz

Panie prezydencie mam nadzieję że razem z podpisem deklarujesz chęć adoptowania tych dzieci oraz sfinansowania leczenia i opieki z własnych środków.
Mam szczerą nadzieję że 'memiczność' to za mało by wygrać wybory. Jedynymi osobami które mogą rozliczyć obecny rząd jesteśmy my - Obywatele. #polityka
@gdziesomojeokulary: Lewacka bezlogika.
@kawazrana: A skoro tak, to trzeba zabić. Spoko.
Abstrahując od powyższego nikt nie myśli o konsekwencjach. PiS ponadto, że chce zakazać całkowicie aborcji, chce również, aby stan ciąży od samego
Kobiety mają rodzić dzieci chore, by się urodziły, ale że potem żyją w skrajnej biedzie już masz w dupie?
Nie wiem czy twój przypadek to bezlogika czy zwykły debilizm.
@kontonr77 nie trzeba, nikt nikogo nie bedzie zmuszal do zabiegu, bedzie MOZNA, rodziny beda mialy WYBOR czy stac ich zarowno finansowo jak i emocjonalnie na taki wysilek jakim jest dziecko z ciezka wada genetyczna przez wiele lat, lub donoszenie ciazy z ktorej nie bedzie dziecka. Taki niuans.
@gdziesomojeokulary: Taki sam argument wyciągali przeciwnicy zniesienia niewolnictwa.
Skoro zmuszasz przedsiębiorców do rezygnacji z pracy niewolniczej, to musisz wziąć pod
@kawazrana: Czyli rodzina ma sama decydować, czy może ZABIĆ swoje dziecko, czy nie? No super po prostu.
Nie rozumieją, że kobieta może WYBRAĆ (trudny wybór swoją drogą), czy chce to dziecko, czy jednak zdecyduje się na aborcję. I to jest najlepsza opcja.
Porównywanie aborcji do niewolnictwa XD Srogo odlatujesz XD
@Hachiko: w ten sposób stwarzasz większy problem jeżeli wiążesz prawo do życia z pieniędzmi. Wszystkie dzieci z biednych rodzin w takim razie należałoby abortować za wczasu?
@gdziesomojeokulary: To sobie podyskutowaliśmy. Ok, niech cię będzie. Matka powinna mieć wybór zabicia dziecka, jeśli ma za mały pokój. A zresztą to nie dziecko, tylko zlepek komórek i nie mają racji lekarze, biolodzy i inni naukowcy mówiący o tym, że od poczęcia mamy do czynienia z życiem człowieka.
@kawazrana: Nikt nie ma prawa pozbawiać kogoś życia. Nawet rodzina. Tak trudno to zrozumieć?