Aktywne Wpisy
BarkaMleczna +200

sossaa +269
Widać, że matka nie miała nic wspólnego z transplciowoscia Edena XD
Dołóżcie się? https://pomagam.pl/eden20maj
#bekazlewactwa
Dołóżcie się? https://pomagam.pl/eden20maj
#bekazlewactwa

Panie prezydencie mam nadzieję że razem z podpisem deklarujesz chęć adoptowania tych dzieci oraz sfinansowania leczenia i opieki z własnych środków.
Mam szczerą nadzieję że 'memiczność' to za mało by wygrać wybory. Jedynymi osobami które mogą rozliczyć obecny rząd jesteśmy my - Obywatele. #polityka
Twoja argumentacja ma poważne luki.
Komentarz usunięty przez autora
Nadal się łudzę że wybory w naszym kraju są demokratyczne i mają sens. Może w tym roku w zależności od wyniku głosowania zmienię zdanie ¯_(ツ)_/¯
Ja tez jestem przeciwnikiem aborcji, z racji zawodu mialam stycznosc z kilkoma juz parami, ktore chcialy abortowac ciaze ze wzlegu na niewyksztalcenie nozek, albo amputacje raczki przez tasmy owodniowe. Choc staralam sie zachowac profesjonalizm czulam odraze sluchajac ich. Jak tak do cholery mozna! Ale to dziecko bez raczki, czy nozek... ono sie rozwinie, nawiaze
No i?
@kawazrana: po co w ogóle o tym dyskutować.
Badania prenatalne, diagnoza choroby, skrobanko i elo robimy nowe do skutku aż uda się zrobić zdrowe.
Wiem, że to nie do Ciebie pytanie
@kawazrana: być może powinien być wręcz przymus usuwania płodów z wadami. Rodzenie upośledzonych dzieci jest niemoralne
@to_po_prostu_ja: poważniejsza luka jest w twojej czaszce.
#!$%@?, czemu ja w ogóle muszę widzieć #!$%@? takich zygotariańskich troli skoro mam #polityka i #aborcja na czarno (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Jaki ma sens zarzucanie przeciwnikom aborcji, że nie opiekują się ludźmi, którzy urodzili się w wyniku zakazu aborcji? Dlaczego uważasz, że przeciwnicy zabijania ludzi powinni brać odpowiedzialność za życie ocalonych?
Państwo jest też przeciwko m.in. terroryzmowi - czy powinno przejmować pieczę nad niedoszłymi ofiarami terrorystów?
Dla
Żegnam.
Żegnam.
@to_po_prostu_ja: to już do Michaua z tym i do OPa.
Ja unikam, mam #polityka i #aborcja na czarno listo 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ