Aktywne Wpisy

SunnO +98
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
annlupin +13
poprosiłam żeby mie horrory polecili to przyszedł jeden z drugim i mie namawiają dramaty oglądać a ja za słaba psychicznie jestem na takie filmy o życiu prawdziwe ja sobie wolę potwory jakieś pooglądać dla relaksu

źródło: comment_1586860702WfjaVNV8tZgcz1xniNw7Qh.jpg
PobierzJak tak im zależy mogą wymyśleć, albo chociaż zbliżyć świat do tego, nauka studia praca naukowa te sprawy. Na szczęście jest szybszy i łatwiejszy sposób: akurat chce mieć dzidzię to powiem że może ona to zrobi jak dorośnie. Sama na pewno będzie wolała ciężko pracować zamiast się bawić w dom jak ja, no
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
btw. życie jest spoko
Nie wiem czy zrozumiałeś o co chodzi, zapewne nie.
Btw. patrząc przez pryzmat całego świata, na nim jest zdecydowanie więcej smutki i cierpienia, niż przyjemności.
Jestem mega ciekaw. Mega.
@K_R_S: to mi wymień. Czekam.
Więc wymień na przykład jakie. One nie muszą być twoje, tylko ogólnie jakie człowiek może w życiu doświadczyć.
Widzę że się gubić zaczynasz xD
Nie mam ochoty na więcej dyskusji z wykopowym dnem intelektualnym, także żegnaj.
Jak zwykle dyskusja z natalistą, który ani jednego argumentu nie jest w stanie podać, który byłby oparty dowodami.
Ja znam takich jak ty, lifestyle byle do piątku i zarobki na poziomie najniżej krajowej, niczym nie wyróżniający się z tłumu (poglądy te same co większość otłumamionego społeczeństwa)
Niesmak mam w ustach. Czas się pożegnać. Pffuuu