Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +124
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +5
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

Michał przecież skończył studia, umie liczyć transmitancje. Michał chce poważne projekty, konfigurować falowniki, programować albo chociaż szyć te szafy, ale nie sprzątać!
Michał to przecież magister inżynier do cholery (╯°□°)╯︵ ┻━┻
☝ Ale Pan Andrzej, kierownik, powiedział ヽ( ͠°෴ °)ノ:
"Przecież Pan nic nie umie Panie Michał, przecież w Pana CV nic nie ma! Proszę się temu nie dziwić, że zaczynasz Pan od miotły Panie Michał. Ja w Pana wieku... ho hooo....ja to miałem nawet gorzej!"
Ale Ty nie musisz być jak Michał. ( ͡º ͜ʖ͡º)
✅Prawda jest taka, że w internecie znajdziesz wiele darmowych materiałów do nauki, kursów, artykułów czy filmów na naszej stronie. Ostatnio też roi się od webinarów. Nic tylko brać i się uczyć!
A jakbyś chciał mieć wszystko uporządkowane, lekcje z drogą od A do B, to zapraszamy Cię na nasze kursy online. Na początek polecamy pełen kurs - podstawy z przemienników częstotliwości.
⚡ https://kursyautomatyki.pl/pf
Aha! Pamiętaj.
Inwestuj w wiedzę najwcześniej jak się da!
Nigdy nie jest za późno!
#automatyka #programowanie #plc #falownik #elektronika #elektryka #mechatronika #przemysl #robotyka
źródło: comment_1586762784uTHHrwr29tMQ7j5gjOkCZm.jpg
Pobierzźródło: comment_1586770269bqUDsIdVnLp8haJGsquo0H.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@fanatic: w szczególności jak nie znasz standardu, wtedy bardzo szybko się uczysz (✌ ゚ ∀ ゚)☞