Aktywne Wpisy

Naczelna_Hedonistka +135
Jesteście ciekawi jak wygląda 140 pierogów i 160 uszek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
źródło: 1000023193
Pobierz
Teuvo +11
tak się składa że najlepsze smaki monsterów to te cytrusowe czyli nitro, V46 w wersji z cukrem oraz bez, lemoniada, ruby red
jest jeszcze parę dobrych niecytrusowych jak np. ultra piczy kin, nitro brzoskwiniowe, pacific punch, pewnie jeszcze coś ale to i tak tier 2 co najwyżej
jest jeszcze parę dobrych niecytrusowych jak np. ultra piczy kin, nitro brzoskwiniowe, pacific punch, pewnie jeszcze coś ale to i tak tier 2 co najwyżej

@swiniakstatysta: wlasnie nie wiem czy jej tak z tym dobrze
@heniek_8: nie ale ja swoja emetyrure to widze jako czas na przyjemnosci, na znajomych i na hobby a nie na robote
@rosso_corsa: kluczowe jest tu słowo "swoją" :)
jak czytam te pretensje do matki to mi się zapala czerwona lampka, albo to jest taka wasza rodzina że każdy za każdego stara się myśleć i mało zostaje przestrzeni dla siebie, albo sam uciekasz przed jakimiś tam swoimi sprawami w takie niby "troszczenie się" o matkę
którego
może kobieta wybrać chce czy nie chce pracować, wybrala co wybrała, to jedyne co możesz zrobić to zaakceptować jej wybór
chyba że ona ci szuka pracy, chce żebyś zmienił obecną, itp doradztwo zawodowe prowadzi - wtedy rozumiem że jesteście w takiej karuzeli rodzinnej że każdy się "martwi tak po prostu o rodzinę" i tak sobie dogryzacie
dla