Aktywne Wpisy
Norbercikk +666
Apeluje.
4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.
W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.
Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis
Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że
4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.
W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.
Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis
Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że
gdybym był Brazylijczykiem, głosowałbym na Bolsonaro.
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
#koronawirus #matura #licbaza #studia #szkola #logikarozowychpaskow
@slepauliczka: Jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://forsal.pl/swiat/aktualnosci/artykuly/1467214,matur-we-francji-w-2020-roku-nie-bedzie-po-raz-pierwszy-w-historii.html
@slepauliczka: dlatego należy brać przykład od mądrzejszych od nas ( ͡° ͜ʖ ͡°) epidemia z dnia na dzień nie minie, i jeśli matury mają się odbyć, to muszą być przesunięte. Inaczej najzdrowszym rozwiązaniem pod kątem zarażenia są oceny z semestru.
Moja koleżanka na matgeo na koniec 3 klasy była jedną z wyróżnionych wśród kilkunastu osób z najlepszymi wynikami na świadectwie. Byłam na matfizie, ale chodziłam z nią wcześniej 9 lat do szkoły, więc wiedziałam, że to niemożliwe, żeby szło jej tak dobrze. Przyszły wyniki z matur i nawet papierów na politechnikę w Gdańsku
@slepauliczka: Chyba aż tak źle. Pamiętam ze swojej matury, że jej wyniki były skrajnie inne niż to, co miałem nasmarowane na świadectwie. Z matematyki zwłaszcza. A takich przypadków szkołach jest na pęczki, więc łatwo? Powiedziałbym bardziej, że jeżeli to przejdzie to niektórzy mają zwyczajnie #!$%@?. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@slepauliczka: i teraz nie zdadzą roku ¯\_(ツ)_/¯
Nie mówiąc już o tym, że najbardziej oberwą ludzie z najlepszych liceów, a politechniki zapełnią się sebami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@gryyyn: miałem bardzo słabe 3 z angielskiego, prawie
Ci z 2 musieli brać korepetycje, żeby mieć sensowne wyniki jednak. Czasem zastanawiam się, kto daje takim nauczycielom pracować, skoro nie potrafią nauczyć podstawowej matematyki w zrozumiały dla ucznia sposób. Nie mówiąc o świetnych sprawdzianach. 35 minut na 12