@mieszczanski_trubadur: gdybyś był Ruskiem to głosowałbyś na Putina, a gdybyś miał chociaż jakieś minimalne pojęcie o polityce to nie wypisywałbyś takich bzdur i nie popierałbyś populistów z autorytarnymi ciągotami
@mieszczanski_trubadur: Uderzasz w dobre tony, bo to wywołuje reakcje, ale jeszcze musisz popracować nad treścią i sposobem podania. Bardziej rozpoznawalne trolle na wykopie mają taki styl, że się w człowieku gotuje, a tu tego nie ma, chociaż próbujesz wsadzać kij w mrowisko na odpowiednich tagach. Na razie 4/10.
@mieszczanski_trubadur: sądząc po historii Twoich wpisów, to masz co najmniej kilka jednostek chorobowych na koncie, a takie osoby nie powinny głosować nigdy i nigdzie. I tak, nawet jeśli tylko trollujesz to i tak najpewniej ze zdrowiem psychicznym nie jest u Ciebie najlepiej, bo człowiekowi zupełnie zdrowemu po prostu by się nie chciało.
Komentarz usunięty przez moderatora
Pozdro i poćwicz ruska onuco ( ͡° ͜ʖ ͡°)
gdybym był Białorusinem głosowałbym na Łukaszenkę.
Komentarz usunięty przez autora
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: wszystko? to jedyna propolska partia, antypolski lewaku.
@PanMaglev nie jestem trollem.
@galicjanin @gardzenarodowcami to wasze wymysły. napisałem o ludziach, o których chciałem napisać, tęczowe błazny.
źródło: comment_1669736893k8uB12cGmFPe49I8xW2pgJ,w400
Pobierz@mieszczanski_trubadur: i dlatego glosujesz na kogos kto depcze i gwalci Konstytucje 3 Maja?