Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +40
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis

aptitude +16
Ale faktycznie, po co montują te rączki w podjazdach? Miałem już za sobą 3 pojazdy i nikt w życiu nie korzystał z tej rączki. Wiec po co montują to?
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki

4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.
W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.
Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis
Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że możemy odsunąć autorytarny rząd i warto iść na wybory.
#bekazpisu #marsz #bekazprawakow #oswiadczenie #4czerwca
Jeśli się nie zjednoczymy to przegramy. Zobaczcie na wyborców PIS, to są ludzie przeżarci nienawiścią, gotowi dać się posiekać za karakana to jest to 25-30% radykałów.
A my strona opozycyjna, będziemy się kłócić o marsz? W walce o kużwa normalność? Normalność, której nie ma w tym kraju od kilku lat.
@Norbercikk: xD
@Norbercikk: ale urojenia i dehumanizacja
nie, wyborcy pis to po prostu ludzie biedni, pracujący za grosze, bez wykształcenia którzy po prostu nie widza dla siebie lepszej opcji
Ale wtedy w przypadku sukcesu marszu nie miałby prestiżu bycia samca alfa na opozycji
A teraz widzę, że na wykopie, że marsz organizowany przez PO nie jest marszem PO.
Najważniejszy test to będzie
ja chce końca biedy, dziadostwa i dziwnych wypadków, dlatego właśnie trzeba odsunąć PiS od władzy :)
Chcesz odsunięcia PIS od władzy to idź na wybory i zagłosuja za swoją partię opozycyjną. Ten marsz za kilka dni nie sprawi, że więcej ludzi zagłosuje więcej za opozycją niż za PISem. Sprawi tylko to, że PO zdobędzie więcej głosów kosztem innych parti opozycyjnych dlatego Tusk robi go jako marsz PO a nie całej opozycji.
@Norbercikk:
XD
Ba! To marsz o godność i rozum czlowieka xD
@Norbercikk: nie wcale xD
@Norbercikk: jest. żaden patriota tam nie pójdzie. to marsz tęczowego, antypolskiego lewactwa.