Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@kruszon_: o dokładnie to o czym piszę. Kulą w płot (w chochoła). Skąd wiesz, że mam dzieci?
Jak Cię starzy tak skrzywdzili to się im poskarż. Co nas to obchodzi? ( _)
  • Odpowiedz
  • 0
@thexDguy: co to znaczy, że wszystko u nas jest "jeszcze nie"? daj 2 koła na operację i załatw to tak, że nie będę miał problemów z boomerami z domu to chętnie sobię ją zrobię nawet dzisiaj
  • Odpowiedz
  • 3
@thexDguy: czyli masz do mnie pretensje, że nie zrobię czegoś, czego jeszcze nie jestem w stanie zrobić? topkek. jeszcze jakby to, czy mam waze jakkolwiek wpływało na argumenty antynatalistów
  • Odpowiedz
trudności i wysiłek uszlachetniają ludzi aktywnych i kreatywnych

@thexDguy: Większego gówna dziś nie przeczytam. Co do kreatywnych najlepiej sobie googlnij burnout u zawodowych artystów / albo co robi z ludźmi z-------l żeby zdążyć przed terminami. Co do aktywnych, to u nas w robocie tym którzy wysilają się najbardziej, żeby obrobić jak najwięcej pacjentów (pieluchy, karmienie, bed change) najszybciej się r-----------ą kręgosłupy (poczytaj o urazach w pracy w sektorze zdrowia). Od
  • Odpowiedz
  • 8
@szpongiel: nie tworzyny żadnego wyimaginiwanego natala, jak już to wy często tworzycie wyimaginowanego antynataliste przegrywa z depresją. do do drugiego-wiesz, nowe słowa powstają, żeby nazwać nowe znawiska a to, że tobie to nie pasuje nikogo nie obchodzi
  • Odpowiedz