Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +520
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz
Urynowyurynator +32
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

#chilizgobim
#chili #chilihead #ogrodnictwo #ogrod #papryka #papryczki #domowyogrod #uprawa #rolnictwo #hobby #zainteresowania #youtube #poradnik
Jeżeli jest dziurka w denku to taką ilością wody jak na filmie nie ma szans przelać.
Mógłbyś dla nauki poprowadzić jedną roślinę nagminnie przelewaną, żeby pokazać jakie ma to skutki w porównaniu z normalnym podlewaniem.
@PalaczTHC: No powinno już coś wychodzić. O ile ziemia nie jest zbyt zbita i je powstrzymała.
@JemMandarynke: Tak ;) Tylko myk jest taki, że dziurki w denku mam tylko w kilku doniczkach pokazowych ;) Cała reszta jest bez dziurek :) Ale to już można powiedzieć lata wprawy
X X X X X
--X X X X
Odległość między rzędami gdzieś tak co 40 cm (liczone osiowo), a pomiędzy roślinami gdzieś tak ze 35 cm.
źródło: comment_1585514706GaPgYyyeQVKLqwGRMaAPPb.jpg
Pobierzźródło: comment_1585514822Py9d7IBogyetf9dBBZbnbo.jpg
Pobierzźródło: comment_1585514871sTO2FKUMMvsoNbObg6ZG1n.jpg
Pobierz