Aktywne Wpisy
urarthone +70
#garscnewsow i lista wołania
Cześć, zauważyłem, że ze starych list sporo kont jest albo nieaktywnych albo pobanowanych więc będę tworzył od nowa. Ludzie, którzy w ostatnich dniach się odezwali, że chcą być wołani z automatu przeniosę, a resztę proszę o wiadomość pod tym postem ????????????
Cześć, zauważyłem, że ze starych list sporo kont jest albo nieaktywnych albo pobanowanych więc będę tworzył od nowa. Ludzie, którzy w ostatnich dniach się odezwali, że chcą być wołani z automatu przeniosę, a resztę proszę o wiadomość pod tym postem ????????????
enten +5
Jakie miasto najlepsze do życia?
- Warszawa 24.6% (269)
- Kraków 16.1% (176)
- Wrocław 23.2% (254)
- Gdańsk 36.2% (396)
Od 15 marca zbieram statystyki o wpisach z tagu #koronawirus Wykorzystuję #python i #wykopapi
Zamierzam później zrobić z tego analizę wpisów, słów kluczowych, czasu publikacji, natężenia ilości wpisów i komentarzy pod wględem pory dnia itd.
Taka mała zapowiedź to lista największych spamerów tagu xD
Wołam spamerów @jaroty @JohnMaxwell @Kempes @56632 @Hejtel @rorf46 @Rabusek @Loginsrogim @czywamsienudzi @RikBig
może jutro dodam obsługę. WykopAPI jest trochę ułomne jeżeli chodzi o znaleziska :(
Bywa że wywala mi jakieś znaleziska z 2014 roku bez tagu mimo, że proszę go o znaleziska z tagiem...