Wpis z mikrobloga

@programista1992: Ogółem spoko, ale trochę za bardzo słodzisz przegrywom sugerując, że Kamil z 162cm wzrostu i zakolami miałby szansę na poruchanie dzieciatej ale wciaz ładnej i młodej panny. Po Erasmusie zakrecilaby się koło Mateusza 180cm, norwood 2 który jest przynajmniej 6-7/10 i ma mieszkanie od rodziców, żeby przed koleżankami nie było wstyd. Kamil miałby szansę może koło 40 (o ile byłby w miarę majetny) jak już Emilii przybędzie kilkanaście nadprogramowych
  • Odpowiedz
Ogółem spoko, ale trochę za bardzo słodzisz przegrywom sugerując, że Kamil z 162cm wzrostu i zakolami miałby szansę na poruchanie dzieciatej ale wciaz ładnej i młodej panny. Po Erasmusie zakrecilaby się koło Mateusza 180cm, norwood 2 który jest przynajmniej 6-7/10 i ma mieszkanie od rodziców, żeby przed koleżankami nie było wstyd. Kamil miałby szansę może koło 40 (o ile byłby w miarę majetny) jak już nikt inny by nie chciał na nią
  • Odpowiedz
Piękna historia miłosci

Gdyby dokładnie to samo napisała kobieta była by to najbardziej rozchwytywana powieść o niespełnionej miłości i mrzeniach

Prawie jak 365 dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Dykto
  • Odpowiedz
@programista1992: Lepsza, bo tu bohaterka od młodości dąży do spełnienia marzenia, pokazuje to jej silną osobowość i charakter.
Daje też dobry przykład facetą ,że najważniejsze jest poświęcenie dla swojej miłości(kamil)
  • Odpowiedz
Lepsza, bo tu bohaterka od młodości dąży do spełnienia marzenia, pokazuje to jej silną osobowość i charakter.

Daje też dobry przykład facetą ,że najważniejsze jest poświęcenie dla swojej miłości(kamil)

@Dykto: Gdyby zekranizować moją pastę to wyczuwam mocnego kandydata do Oskara (nie Deweloperskiego) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz