Aktywne Wpisy

Vanche +139

KrolWlosowzNosa +249
Ceny żywności na igrzyskach olimpijskich. Taniej niż w Zakopanem w ciemną, deszczową, listopadową noc w punkcie gastro 2.5km od Krupowek, w zgniłej budzie za parkingiem po 25 PLN/h.
Popcorn w cenie małej wody w polskim kinie.
#igrzyskaolimpijskie #jedzzwykopem
Popcorn w cenie małej wody w polskim kinie.
#igrzyskaolimpijskie #jedzzwykopem
źródło: 1000036755
Pobierz

źródło: comment_1583997946MxU5MPkeUDuVRzpwoLr7qM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Dziękuję. Podałem tylko fakty. Usłyszeć coś takiego od kogoś takiego jak ty, to tak jak usłyszeć obelgę w stylu "inteligiencik" od osiedlowego, zasikanego menela. W gruncie rzeczy to komplement. Pozdrawiam.
@Mlucek:
@Planeta_odebete2: 5:4. Od cholery więcej...
Primo: 9:4. Secundo: to Dudę nazywacie długopisem.
a nie wiem, w sumie to nie mam tv w domu.
@wykopowynoob:
O jakiej rzeczowej dyskusji mówisz? Ja podaję ci suche liczby, ty plujesz żółcią, ściskając pęknięty odbyt.
Nie wiem czy
Wiesz, że OP mógłby otagować #polityka i w ogóle by mi się ten post nie wyświetlił? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wykopowynoob:
PS.
9:4
To nie są pisowskie wysrywy. To tylko dwie liczby, które tak bardzo wam psują narrację. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekaj, jak to było z tymi zakonnicami na pasach?
PS. Sondaże dają zwycięstwo Dudzie, a zwykle ta strona sceny politycznej jest trochę niedoszacowana. Także tego. Pożyjemy, zobaczymy.
Jeśli
Jeszcze raz ci przypomnę. Gościa, który zawetował 9 ustaw, w tym pięć albo sześć przeciw swoim, nazywacie długopisem. Gościa, który zawetował 4, w tym trzy przeciw swoim, nazywacie niezależnym politykiem.
W ogóle, o czym my tu mówimy. Kidawa jest tak niezależna, że jak tylko