Wpis z mikrobloga

ciekawostka: jesteś turbo z-----y

Dziękuję. Podałem tylko fakty. Usłyszeć coś takiego od kogoś takiego jak ty, to tak jak usłyszeć obelgę w stylu "inteligiencik" od osiedlowego, zasikanego menela. W gruncie rzeczy to komplement. Pozdrawiam.

@Mlucek:
  • Odpowiedz
@Planeta_odebete2: rozmawiam z tobą językiem twoich kolegów. Dziwnym trafem wszyscy zamykacie kloakę, gdy pada rzeczowa dysputa, więc i tak mi wszystko jedno. Mam nadzieje, że Ci płacą za pisanie takiego syfu, bo sugerowanie, że duda jest w jakimkolwiek calu niezależnym prezydentem, który bohatersko wetuje ustawy dociera właśnie zasikanych meneli o których piszesz. Twój stary, wujek?
  • Odpowiedz
rozmawiam z tobą językiem twoich kolegów. Dziwnym trafem wszyscy zamykacie kloakę, gdy pada rzeczowa dysputa, więc i tak mi wszystko jedno. Mam nadzieje, że Ci płacą za pisanie takiego syfu, bo sugerowanie, że duda jest w jakimkolwiek calu niezależnym prezydentem, który bohatersko wetuje ustawy dociera właśnie zasikanych meneli o których piszesz. Twój stary, wujek?

O jakiej rzeczowej dyskusji mówisz? Ja podaję ci suche liczby, ty plujesz żółcią, ściskając pęknięty odbyt.

Nie wiem czy
  • Odpowiedz
Adrianka już nie uratujecie choćbyście się zesrali

Czekaj, jak to było z tymi zakonnicami na pasach?

PS. Sondaże dają zwycięstwo Dudzie, a zwykle ta strona sceny politycznej jest trochę niedoszacowana. Także tego. Pożyjemy, zobaczymy.

Jeśli
  • Odpowiedz
@Planeta_odebete2: Hahaha chciałbyś. plucie żółcią to domena marszałka polski - Kaczyńskiego. Liczby są elementem świata arytmetyki, a sk*...two i wsadzanie pawłowicz na sędzię TK to plucie na ten kraj.
  • Odpowiedz
Hahaha chciałbyś. plucie żółcią to domena marszałka polski - Kaczyńskiego. Liczby są elementem świata arytmetyki, a sk*...two i wsadzanie pawłowicz na sędzię TK to plucie na ten kraj.

Jeszcze raz ci przypomnę. Gościa, który zawetował 9 ustaw, w tym pięć albo sześć przeciw swoim, nazywacie długopisem. Gościa, który zawetował 4, w tym trzy przeciw swoim, nazywacie niezależnym politykiem.

W ogóle, o czym my tu mówimy. Kidawa jest tak niezależna, że jak tylko
  • Odpowiedz