Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Lvl 37 here. Od dawna (hmm a może od zawsze?) nurtuje mnie jedna zagadka odnoście mojej seksualności.... może ktoś ma podobne doświadczenia i potrafi to logicznie wytłumaczyć.

Nie jestem typem imprezowicza, ale od czasu do czasu zdaży mi się grubo przesadzić z alkoholem. To skutkuje oczywiście kacem gigantem, klęczeniem nad muszlą połowę dnia, itp itd. Jest to oczywiście normalne - zatrucie organizmu, odwodnienie.

Ciekawym objawem jest natomiast to, że mój popęd seksualny od samego rana na kacu wzrasta jakoś 100x bardziej! Okrutnie chce mi się b----ć, fantazjować o nowych zboczeniach, zdażyło mi się na kacu pod wpływem tej euforii kupić rożne zabawki dla mojego różowego. Ona generalnie nie ma łatwo - ganiam ją po mieszkaniu cały dzień i mogę bzikać nieskończoną ilość razy ( ͡ ͜ʖ ͡)
Kolejnego dnia gdy wyzdrowieje - wszystko wraca do normy.
Czy da się ten stan jakoś logicznie z medycznego punktu widzenia wytłumaczyć? Myślałem, ze organizm odwodniony, z wyplukanym magnezem, minerałami generalnie niczego innego nie będzie potrzebował jak sen i leczenie. Hmmm może na kacu wydziela się jakiś magiczny enzym, który sprawia, że zamieniam się w ostrego j----ę, który nawet ignoruje prośby różowego aby przestać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#s-x #sexualnosc #rozowepaski #niebieskiepaski #medycyna #a-----l #kac

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: na kacu zawsze jest wieksza ochota, kazdy tak ma. na pewno jest jakiejs medyczne wytlumazenie. moze: kac to obnizone samopoczucie a s--s to podniesienie poziomu hormonu szczecia. Hormony uwalniane podczas seksu działają antystresowo, odprężają. W perspektywie pozwalają na zdrowy, głęboki sen, co jest najlepszym lekarstwem na kaca
  • Odpowiedz