Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PDCCH: serio, podejrzewasz mnie o to, że popieram wandalizm? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ehh neuropki tak łatwo was triggerować, nawet oznaczenie nie pomaga ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
serio, podejrzewasz mnie o to, że popieram wandalizm?

@qluch: No niestety, albo ta twoja ironia subtelna jak betoniarka w salonie albo wlasnie nie widzisz nic zlego w zwandalizowaniu czyjegos nagrobka.
  • Odpowiedz
@qluch: jak kiedyś nei było internetu, to tylko rodzina wiedziała żeś baran ¯_(ツ)_/¯. Ewidentnie podjudzasz ludzi dla samego faktu i dziwisz się, że nikt cię nie bierze na poważnie?
  • Odpowiedz
@qluch: ale właśnie o to chodzi, że nic to nie zmienia ateiście xd tak samo jakby ktoś zabrał / zniszczył krzyż na grobie katolika to jaką martwemu katolikowi to robi różnicę ¯\_(ツ)_/¯ tu chodzi tylko i wyłącznie o to, że albo jakiś katol poczuł misję dorysowania krzyża albo jakiś prowokator pomyślał, że to dobry pomysł, a i tego i tego należy tępić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lefty: po ostatnich wyczynach moderacji uważam, że ten portal nadaje się tylko do trollowania.

A jeśli mogę o coś cię prosić to o dokładniejsze opisanie osoby która dokonała tego aktu wandalizmu. Albo to był prowokator albo "pato-katol" bo z katolicyzmem takie postępowanie niem nic wspólnego.
  • Odpowiedz
@qluch:

a gdzie ja napisałem że popieram wandalizm ? XD

eee... w każdym ze swoich komentarzy wyżej właściwie? Dokonano aktu wandalizmu, a ty mówisz, że co za różnica trupowi. Trudno odczytać te słowa inaczej, niż jako przyzwolenie na wandalizm
  • Odpowiedz
eee... w każdym ze swoich komentarzy wyżej właściwie? Dokonano aktu wandalizmu, a ty mówisz, że co za różnica trupowi. Trudno odczytać te słowa inaczej, niż jako przyzwolenie na wandalizm

@AliShaheedMuhammad: no tak! A OP dokonał aktu pomówienia bo jego słowa trudno odczytać inaczej niż pomówienie środowiska katolickiego o wandalizm bez zaznaczenia, że to może być prowokacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz