Wpis z mikrobloga

@barystoteles: Nie rozmawiaj z mitomanami - ten portal jest ich pełen i dlatego ja się nie udzielam w komentarzach.

@myrmekochoria: czasem się łudzę, że nawet z bezsensownej dyskusji zostają jakieś sensowne posty, które przeczyta część użytkowników i czegoś sensownego jednak się dowie. Ja mam tak w tematach, o których nie mam zielonego pojęcia.

nie rozumiecie ja mówię o eugenice, niewolniczej inżynierii społecznej, nazizmie a wy o zlodziejstwie i kryzysach, tak
@barystoteles:
Zamiast wyjeżdżać z Skłodowską nie rób z siebie debila i poczytaj w teamcie którym się wypowiadasz.
Ależ oczywiście ze jechali na kradzionym hajsie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko ze kradzionym własnym obywatelom, Hitler tak naprawdę zbiednił zwykłego Hansa, cały rozwój jechał na ostrym kredycie wewnętrznym aka weksle mefo, jak cię interesują jaka była to olbrzymia skala to sobie poczytaj. Dodatkowo jechali na kradzionym złocie, gdyby nie
Ależ oczywiście ze jechali na kradzionym hajsie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko ze kradzionym własnym obywatelom, Hitler tak naprawdę zbiednił zwykłego Hansa, cały rozwój jechał na ostrym kredycie wewnętrznym aka weksle mefo, jak cię interesują jaka była to olbrzymia skala to sobie poczytaj. Dodatkowo jechali na kradzionym złocie, gdyby nie przejęcie austriackich i czechosłowackich rezerw finansowych, Adolf już przed wojna połamałby se ten głupi ryj. Dlatego tez spieszył