Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +144
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@Vielokont: Tak, ale nawet tutaj Kowalski czy inny Janusz wkurzą się, gdy będzie się ładować za długo :)
źródło: comment_cpcxI02kwL4v40TBqN5Sh9pjqanGABWi.jpg
PobierzPo drugie pokaż mi chociaż 5 grafik miast gdzie są wywieszone reklamy wszędzie i są to tak zaj3biste reklamy że nie szpecą otoczenia.
źródło: comment_6oCpwNI7bM7D5jYysWer3ItzDUHpMtxn.jpg
PobierzW tym poście pisze o tym że ktoś mi "zabrania" sprzedawać mojejy pracy za 5 zł bo niszczę rynek....
W poście który ty zacytowałeś czepiam się Brajanka który Wrzuci już wyciętą postać z fortnajta i wstawi ją na nie swoje tło ściągnięte z neta nie przypi3rdalam się ile za to bierze tylko że tak naprawdę ściąga hajs za nie swoją pracę.
Nikt Ci nie zabrania przeciez, to, ze Cie jakas 'Samanta' graficzka skomentuje, ze za tanio - ignoruj - albo lepiej - zablokuj, jak Ci nie pasuje. Nie wiem o co taka spina, ze ktos cos w Internecie powiedzial xD
Poruszyles tez inna kwestie, kultura i zachowanie w tych grupach to dno totalne, nie ogarniam, jak ludzie moga komentowac w taki sposob o ktorym piszesz, podpisujac sie swoim imieniem i
"Dumping, ujęty jako sprzedaż towarów i usług poniżej kosztów ich wytworzenia lub świadczenia albo ich odsprzedaż poniżej kosztu zakupu w celu eliminowania innych przedsiębiorców, stanowi według art. 15 ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji z 16 kwietnia 1993 r.[5] czyn nieuczciwej konkurencji, będący jednym z opisanych przykładów utrudniania innym przedsiębiorcom dostępu do rynku. "
Just sayin ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_Sz40kYe9YBkxckCC4PEU9rkjczBvI55A.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora