Aktywne Wpisy

pogodny_mis65 +290
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Metylo +172
Najebiesz się, porzucisz życie rodzinne, przeżyjesz zawał a wypowiedzenie i tak cie czeka po L4
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
źródło: temp_file5330840817738437307
Pobierz

Bo babka ma np. budżet na wizytówkę 200 zł i:
- dla mnie to dużo
- a dla jakiegoś zj3abnego frilancera z wawki który pracuje na maczku to już nie..
Co to jest k0rwa szanowanie swojego czasu ?
Bo nie zrobisz j3banej ulotki za mniej niż 500 zł i nie pozwalasz zrobić jej innej osobie, jednocześnie wyśmiewając jej poziom prac ?
Ch0j to ludzie nie szanują siebie bo pracują za najniższą krajową na kasie w sklepie ?
O psucie rynku ich nie posądzam, bo to nawet już nie jest ten sam rynek xD
PS. Mam nadzieję, że tak nie myślisz i to tylko bait ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak Ci sie chce trollowac te grupy, to wysylaj linki do najtanszej oferty znalezionej w necie (nie wiem, jakies 150 wizytowek z projektem + druk za 60 zl na przyklad) i obserwuj gownoburze
Za dużo matek tutaj obraziłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I taki pro tip: nie rob tak jak na obrazku xD
źródło: comment_hZi4APJ8LsGBd3M2ZlZe6DJHAUYnPhCj.jpg
PobierzGosciowka szuka kalendarza, koles ma zrobiony taki dla SILESIA FILM Institute, i zamiast wspomniec w komentarzu, ze takie cos juz robil, to tylko smutne 'zapraszam'.
Bo wyczucie sztuki każdy ma inne. Dla zwykłego zjadacza chleba wystarczy, żeby było ciut powyżej gówna i będzie zachwycony, tylko obiektywnie to nie jest dobre wyjście, dlatego powinno zatrudniać się wykwalifikowanych doświadczonych specjalistów, którzy nie tylko zrobią dobrą robotę, ale nauczą Cię dlaczego to dobra robota.
W IT jest o tyle prościej, że albo działa,
@loczyn: Oj wcale nie zawsze tak jest. Strona ladujaca sie na smartfonie 40 sekund teoretycznie dziala, ale praktycznie nie, bo nikt nie bedzie tak dlugo czekac. Tak samo konfigurator wizualny samochodu, ktory obciaza system bardziej od gry w najnowsze Call of Duty. Autentyczne przypadki