Wpis z mikrobloga

@dziadeq: @Zielony_Ogr:
To:dr: na pierwszy rzut oka brzmi sensownie, ale wystarczy wejść na reddita w sekcje komentarzy i ludzie punktują błędy i nieścisłości w artykule. W dodatku sekcja "zalecenia" to zwykle szarlatanstwo, które w dodatku może zaszkodzić.

Sorry, artykuł wydawał się mądry, ale obecnie uważam że może być strata czasu.
  • Odpowiedz
wołam @fiziaa czy mogła byś sie jakoś odnieść do tego tekstu? ocenić jego prawdziwość?

@imateapot: komentarze są tam podzielone, wywiązała sie dyskusja, ale modzi go nie zdjęli, a to już o czymś świadczy, bo działają bardzo sprawnie i wszystkie fejki usuwają. Dobrze by było gdyby ktoś z wiedzą medyczną tu na wykopie się do niego odniósł
  • Odpowiedz
@Zielony_Ogr: To ja przekleję plusowany komentarz wytykający błędy / nieścisłości. Wybaczcie, ale nie chce mi się tlumaczyć XD

Ohgod, where do I start with some of the fractal wrongness?

a) Apparently this particular "source" is also known for...at BEST...tabloid ranting about their local gated-retirement-community HOA. Yes, I am serious. The Lancet or MMWR Weekly or ProMED Digest it is most definitely NOT.

b) Drinking things like lemon juice or apple
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dziadeq: ja miałem zamiar i przeczytałem. Tobie również polecam bo bardzo fajnie i przystępnie wyjaśniony temat. Jednocześnie niestety k------o niepokojący...
  • Odpowiedz