Aktywne Wpisy

Teuvo +36
czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać

kluha666 +679
Właśnie wróciłem przed chwilą z rozmowy o pracę. Zostałem przyjęty! Nie jest to pracą marzeń, bo to pracownik ochrony, ale lepsze to niż siedzenie w domu na rencie.
#chwalesie #schizofrenia #depresja #praca #pracbaza
#chwalesie #schizofrenia #depresja #praca #pracbaza

źródło: comment_qU0vWLasdYAz152pokFrWzqjSPf1ccvJ.jpg
PobierzSłysząc CNC masz w głowie wyobrażenie, że tylko seryjna produkcja wiąże się z
Musicie frezować jakiś aerospace albo cos podobnego w egzotycznych materiałach z k------o ciężkimi tolerancjami bo inaczej nie uwierzę w te 10k netto. Nawet jeśli, to wyjątek potwierdza regułę, takich firm gdzie można zarobić jest zaledwie garstka
@NewEpisode czy ja też byłem niewolnikiem?
Robimy formy do opakowań PET, głównie do butelek. Tolerancję mikronowe, ale żadnych kosmicznych materiałów, 80% różnych stopów aluminium,
Śmiać mi się chce troche bo też tak pracowałem na działalności, wszystko pięknie dopóki znajomy z pracy się nie rozchorował tak porządnie, pare miesięcy po operacji niezdatny do użytku. W takiej sytuacji dostajesz chorobowe od „najniższego zusu” i elo trzymaj się ciepło. Po takiej absencji też były zgrzyty żeby go „przyjąć” z powrotem bo firma se już poradziła