Aktywne Wpisy

annlupin +63
zaraz bede horrory oglądać tylko na picke trzeba poczekać jeszcze a co uwas

Petroner +75
W ogóle w końcu raczyłem sprawdzić czym jest ten słynny SKELETAL z którego ciśniecie bekę i dobrze rozumiem, że ziemniaczany car robi klona Vampire Survivorsów? XD myślałem że projekt jest nieco bardziej ambitny niż minigierka rodem z google playa i app store XDDD
#kiszak
#kiszak
źródło: DP0aBykW4AAg1s3
Pobierz

Dzięki :)
Poza tym te 200zl to z pewnością dużo większy procent niż ci się wydaje
Jasne. Jakbym wolał zdecydować się na oszczędzanie i kiszenie się w domu jak warzywo to zaoszczędziłbym pewnie z 300 PLN miesięcznie, dzięki czemu wkład własny na mieszkanie uzbierałbym już po -40 latach bo i tak budżet mi się nie domknie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
zarabiam 20k netto i oszczędzam -2 pln miesięcznie bo hehs zapomniałem wspomnieć o moich 3 milionach kredytu, czterech mieszkaniach, studiach, komorniku, trzech psach chorych na zapalenie płuc, kocie, pięciu żółwiach, wynajmowanym mieszkaniu no i w sumie to ostatnio grypę złapałem, no i jeszcze ostatnio musiałem zrobić generalny remont kuchni
Ważne to wiedzieć, na co kasa idzie, bo są ludzie którym przecieka hajs przez palce i nawet nie wiedzą na co, a to jest o tyle złe, że nawet nie sposób wtedy ocenić, na czym można / warto