@Cesarz_Polski: Słyszałem, że fajnie działa ten OneBlade, ale ostrza się dosyć szybko niszczą. ( ͡°ʖ̯͡°) Dlatego wziąłem dla siebie Brauna Series 5 5030s (patrz obrazek).
@1950M łatwiej się zatniesz jednorazowką niż żyletkową. Bo jednorazowką często się tempi i mocniej dociskasz, żyletkowej nie dociskasz w ogóle praktycznie, dajesz sama jej masa jechać po skórze.
Ja się raz na samym początku zacialem bo właśnie mocno docisnalem. Teraz zero podrażnień sama przyjemność golenie a nie w---w bo znowu jednorazowka do w-------a bo się zapchala.
Słyszałem, że fajnie działa ten OneBlade, ale ostrza się dosyć szybko niszczą.
@Zashi: ostrza są imo trwałe, miałem porównanie do klasycznych golarek i trzymają wystarczająco długo. Niestety nie są tanie, ale to problem nie tylko tej golarki.
Chyba zapomnieliscie wspomniec o najwiekszym minusie tego ustrojstwa - otoz podczas golenia sypie wlosami na prawo i lewo. A w reklamie tv podczas golenia tamtych paszcz odpad rowna sie zero
@Francisco_dAnconia gole jajka bez problemu, wiadomo podświadomie ostrożniej żeby sobie nie amputowac, ale są gładkie jak u niemowlaka(chyba, nie sprawdzałem jajek niemowlaków)
@Francisco_dAnconia a jeszcze jedno, żyletkową można fajnie manewrowac, żyletka jest cienka i ostra, więc wytnie nawet pod ostrym kątem tam gdzie jednorazowką się nie zmieści czy coś
@Francisco_dAnconia @Pacjent na początek polecam Wilkinson plastikowa z marketu, 10zl kosztuje i warta swojej ceny, jak nie pod pasuje to nie szkoda wyrzucić
#philips #oneblade #trymer #broda
Koszt najtańszej to 10zł(w tym jedna paczka zyletek co wystarczy na pół roku chyba xD)
Ja się raz na samym początku zacialem bo właśnie mocno docisnalem. Teraz zero podrażnień sama przyjemność golenie a nie w---w bo znowu jednorazowka do w-------a bo się zapchala.
@Zashi: ostrza są imo trwałe, miałem porównanie do klasycznych golarek i trzymają wystarczająco długo. Niestety nie są tanie, ale to problem nie tylko tej golarki.
@Cesarz_Polski: ja wymieniłem po półtorej roku i nie zauważyłem żadnej różnicy xD
@Pacjent na początek polecam Wilkinson plastikowa z marketu, 10zl kosztuje i warta swojej ceny, jak nie pod pasuje to nie szkoda wyrzucić