Wpis z mikrobloga

Ja się powtórzę i polecę maszynkę na zyletki, jest idealna tylko trzeba się nauczyć golic.

Koszt najtańszej to 10zł(w tym jedna paczka zyletek co wystarczy na pół roku chyba xD)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@POL94: mam Philipsa za około 500zl i jest gładko. Po roku ostrza do wymiany, bo idealnie gładko już nie jest.
  • Odpowiedz
@1950M łatwiej się zatniesz jednorazowką niż żyletkową. Bo jednorazowką często się tempi i mocniej dociskasz, żyletkowej nie dociskasz w ogóle praktycznie, dajesz sama jej masa jechać po skórze.

Ja się raz na samym początku zacialem bo właśnie mocno docisnalem. Teraz zero podrażnień sama przyjemność golenie a nie w---w bo znowu jednorazowka do w-------a bo się zapchala.
  • Odpowiedz
Słyszałem, że fajnie działa ten OneBlade, ale ostrza się dosyć szybko niszczą.

@Zashi: ostrza są imo trwałe, miałem porównanie do klasycznych golarek i trzymają wystarczająco długo. Niestety nie są tanie, ale to problem nie tylko tej golarki.

to goli na 0 czy
  • Odpowiedz
Chyba zapomnieliscie wspomniec o najwiekszym minusie tego ustrojstwa - otoz podczas golenia sypie wlosami na prawo i lewo. A w reklamie tv podczas golenia tamtych paszcz odpad rowna sie zero
  • Odpowiedz