Aktywne Wpisy
polskimurarzpl +11
Jakie są popularne przykłady mężczyzn, którym ślepa pogoń za miłością do kobiety zniszczyła życie? Potrzebuje przykłady z kultury albo z prawdziwego życia
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #przegryw #blackpill
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #przegryw #blackpill
Soothsayer +56
o kurcze w tym roku pykła mi pełnoletność na allegro
Czegoś może się nauczyliście? Czegoś ciekawego dowiedzieliście? Coś zrozumieliscie? Na cos spojrzeliscie inaczej? Coś sobie uswiadomiliscie? Jaki rozwój osobisty? Coś wpłynęło na Was wyraźnie i na dłużej? Cokolwiek?
#pytanie #wykop
1. Że raka można dostać nie tylko od złej diety albo palenia papierosów, ale i od poglądów i treści
2. Że ludzie w internetach mają jakąś drugą naturę - coś jak dwubiegunowość
3. Że najbardziej aktywne wykopki traktują portal jak własny folwark, no i że to banda bezdusznych cyników
4. Że można ten serwis przeglądać po czarnolistowaniu tagów #polityka i #patostreamy
5. Że tagów ostatecznie nigdy nikt nie naprawi.
na minus: ta okropna tendencja wykopków do radykalnej, jednoznacznej oceny sytuacji zamiast przyjęcia, że są różne zależności i okoliczności - za każdym takim razem wiara w
Nauczyłem się również tego, że istnieje bezpośrednia analogia do teorii kwantów, cząstek wirtualnych oraz promieniowania Hawkinga w postaci generowania się nowych, nieistniejących multikont na granicy Horyzontu Zdarzeń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poznałem, jak bardzo niektórzy ludzie nie potrafią myśleć logicznie, co dla mnie nie było wcześniej tak oczywiste.
Komentarz usunięty przez autora
Sporo osób narzeka tu na ilość ścieków - owszem, nie brakuje ich, ale możliwości filtracji są ogromne, włączając w to blokowanie idiotów i durnych tagów. Fajny portal.
Wczesniej inaczej to odbierala. Otworzyliscie mi oczy
@wewerwe-sdfsdfsdf: tak bardzo prawdziwe
#sylwesterzwykopem