Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +85
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
Boss86 +104
Jedno z moich marzeń spełnione, zawsze chciałem mieć tego bydlaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Renault Espace 2.0 T + LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja
Renault Espace 2.0 T + LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja
źródło: espace
Pobierz

To co nie jest potrzebne to niszczenie życia innym ludziom za popełnione przez nich błędy.
Potrzebna jest również możliwość odkupienia win i potrzebna jest proporcjonalnosc kary do przewinienia.
A najbardziej potrzebna jest jakaś doza kontroli i odpowiedzialności linczujacego anonimowego tłumu.
W przeciwnym razie to my staniemy się oprawcami.
Komentarz usunięty przez autora
@Moitessier
Tu to raczej mało prawdopodobne ale zdarzyło się już na wykopie kilka razy takie coś.
Najslawniejsza taka akcja była z chłopakiem w "maga hat" którego linczowal CNN i inne stacje wespół z twitterem
Dawać te ku*wy profilaktycznie. Można się zabawić.
@Moitessier: to jest dobre dla ludzi którzy żałują za swoje czyny i chcą się poprawić. U patusów raczej niespotykane.
Chłopak się w końcu gnojowi postawił i z tego co mówił napluł swojemu oprawcy w twarz jak znów go dręczono. Wtedy s------l miał dostać ataku furii i najpierw rzucił chłopakiem o podłogę a później kopał po całym ciele. Chłopaka idącego na czworakach do pięlęgniarki znalazła na korytarzu jakaś sekretarka czy ktoś inny. A później wiadomo, karetka,
Wszyscy uczymy się internetu i społecznych relacji w tym nowym świecie. Nikt nie ma gotowej recepty. Nie wiem czy metoda która wybrałem jest dobra i skuteczna. Zobaczymy.
Wiem, że dehumanizacja i niszczenie życia innym nie są dobre.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale jakie niszczenie? Przecież z tego co widzę, to na razie wykopki starają się ustalić ich szkole żeby wysłać ten filmik. Nic mu więcej nikt nie zrobi, bo tutaj też dzieci siedzą albo piwniczki :D
A problem jest taki, że nawet jak ten filmik trafi gdzieś do nauczycieli/rodziców, to tym gnojkom i tak pewnie nic się nie stanie, może poza obniżonym zachowaniem, które takie osobniki mają