Aktywne Wpisy
heksengerg +141
cyconiusz +100
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Nigdy w życiu nie czułem takiego smrodu, szambo przy tym czymś to wręcz pachnie. Sekundę po przebiciu wieczka puszki wykręciło mi ryja na lewą stronę. Jednak się nie poddałem i dzielnie walczyłem z tym wytworem belzebuba. Otworzyłem puszkę do końca i nawet próbowałem sobie zrobić z tym ścierwem kanapkę, ale zanim w ogóle udało mi się to zbliżyć do ust to zrzygałem się na żywopłot. Puszka od wczoraj stoi sobie na podwórku, bo jeszcze nie nabrałem sił, żeby się do niej zbliżyć i wypierdzielic do kosza. A jeszcze jak wróciłem do domu to widziałem przez okno jak jakis pies się przypałętał, może zaciekawiony zacnym aromatem otwartych sledziowych piekieł, ale jak do niej podszedł to się cofnął i ją obszczekał xD
Mirki, nie polecam się nawet do tego cholerstwa zbliżać.
#jedzzwykopem #rzygajzwykopem #c-----------t #wtf #bederzigol #ciekawostki #szwecja #surstromming
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ten śledź przy nim to perfuma...