Aktywne Wpisy

Defined +827
titus1 +208
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

źródło: comment_cGT8f2IIhj27GbwUiLPiLnE8zdxKdKj5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
O ile telefony mają porównywalne parametry, to głupotą jest wydawanie 6k za coś, co można mieć za 1,5k. Ktoś kto płaci za telefon warty 1,5k powiedzmy 6k kupił marketing i hype. Jednym słowem został nabity w butelkę. Przepłacił. Z ekonomicznego punktu widzenia jest frajerem. Mechanizm ten został dobrze opisany w książce "Złowić frajera". Nikt nikomu nie narzuca na co ma wydawać swoje pieniądze. Mimo wszystko wciąż bawi, że ludzie
Albo raczej ktoś ma dosyć fun boyów co spuszczają się nad jakimś sprzętem. Gdyby Steve nie zmarł na HIV to by mu jeszcze obciągnęli...
@PiernikowyWojownik: ty tez sie na ten trik nabierasz. jak nie z elektronika to u mechanika, tynkarza, malarza, w warzywniaku, salonie samochodowym itp.
@PiernikowyWojownik: tak, ale tutaj kwestią jest też wygoda i integracja. Np. ja mam zarówno komputer jak i telefon od Apple'a i ich integracja jest zarąbista. Nie robiąc praktycznie nic automatycznie mogę czytać i odpowiadać na SMSy (nie tylko iMessage) z komputera, mogę odbierać wszelkie połączenia oraz dzwonić z komputera, synchronizacja schowka (kopiuję na tel i mogę
pick one