Wpis z mikrobloga

@luxkms78: Ale wiesz ze iPhone to ekskluzywny telefon tylko w Polsce i innych bananowych gownokrajach? Na cywilizowanym zachodzie to telefon jak każdy inny i nikt nim nie szpanuje xD
  • Odpowiedz
@luxkms78: Musiałbym po nowym roku przejrzeć sprzedaż iPhonów u mnie w sklepie, bo bez tego mogę jedynie w ciemno powiedzieć, że niezbyt często zdarza się, żeby były sprzedawane za gotówkę, są to pojedyncze sprzedaże i najczęściej klient prowadzi działalność gospodarczą i wlicza sobie go w koszty. Na raty po iPhona najczęściej przychodzą rodzice dla swoich pociech lub nastolatki chwilę po zatrudnieniu na pierwszą umowę.
  • Odpowiedz
@Kozajsza: Tak jak wspomniałem - iPhone to spoko telefon ale nigdy bym go nie kupił ze względu na cenę. I tak.... stać mnie na niego za gotówkę jakby ktoś chciał wysnuwać jakieś teorie.
  • Odpowiedz
@PiernikowyWojownik: A może biedą jest takie określanie co dla kogo jest lepsze? Ty wolisz mieć więcej ppi, ktoś inny ma to gdzieś bo istotniejszy jest ekosystem. Spójrz trochę szerzej niż na tabelki w porównywarkach, to może zrozumiesz że ludzie mają różne priorytety oraz potrzeby. Dla kogoś idealny będzie Xiaomi za 1500 zł, a dla innej osoby iPhone za 6000 zł.
  • Odpowiedz
@luxkms78: Zawsze beka z ajfoniarzy, biedaków którzy chodzą w butach z ccc za 50zl, albo jeżdżą złomem za cenę mniejszą niż srajfon.

Znam paru takich pajacy.
Bieda piszczy ale ,,PATRZCIE MAM AJFONA BIEDAKY HAHAH"
  • Odpowiedz