Aktywne Wpisy

Teuvo +38
jakie lubicie sery żółte a jakich nie

Dobra bo dylemat mam, więc poproszę zarówno fanatyków #playstation #konsole jak i #pcmasterrace
Mam obecnie PC, zawsze grałem na PC. Planuję go rozbudować, walnąć sobie jakiś tv i korzystać z dobrodziejstwa #steam i remote play - będę mógł zarówno walnąć się na kanapie z padem, jak i przed biurkiem.
Mimo wszystko jakoś dziwnie mnie ciągnie, żeby kupić konsolę, dokładniej to #playstation i spróbować
Mam obecnie PC, zawsze grałem na PC. Planuję go rozbudować, walnąć sobie jakiś tv i korzystać z dobrodziejstwa #steam i remote play - będę mógł zarówno walnąć się na kanapie z padem, jak i przed biurkiem.
Mimo wszystko jakoś dziwnie mnie ciągnie, żeby kupić konsolę, dokładniej to #playstation i spróbować

źródło: comment_cGT8f2IIhj27GbwUiLPiLnE8zdxKdKj5.jpg
PobierzZ tej perspektywy zadłużać się tylko dlatego aby telefon był
Jeszcze w czasach windowsphone były tanie nokie z dobrymi aparatami ale teraz to jest lipa. Żeby była wbudowana stabilizacja to trzeba brać drogi telefon.
@luxkms78: a ktoś jeszcze uznaje iPhony za prestiż? W podstawówce jesteś? xD
Komentarz usunięty przez autora
W małych miejscowościach to jest wręcz tradycja często, młodziki pierwsza praca jakaś na umowę i od razu ajfon na raty w mediaexpert.
@CoJaNaTo: Dla ludzi, którzy tworzą takie pierdy koncepcja posiadania takiej kasy, żeby bez bólu wydać parę tysięcy na telefon jest tak abstrakcyjna jak wizyta kosmitów ( ͡° ͜ʖ ͡°)