Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +494

Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_NpP1oC5jZRPlYTN23pz4S3geqM5JZIA9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Aryo: Wow to wiesz może kto kontroluje tam wojsko?Zwykła policja?
@potezny_biskup: Większość była już zebrana ja tłumaczyłem z ukraińskiego i zrobiłem krótką weryfikację czy to faktycznie jest prawda. Co nie zmienia faktu, że to nadal sporo roboty było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aryo: czyli ogólnie żyje się gorzej bo podejrzewam że żywność to główny wydatek. Cieszy spadek bezrobocia ale czy to czasem nie
źródło: comment_3RT00qj5hS5cWWO1J5aMbsSQb5cXCFA2.jpg
PobierzZapiszę sobie komentarz do ulubionych by ci znowu głowy o to nie suszyć za kilka miesięcy xd
@ediz4: Bardziej widzę to jako efekt inflacji wynikającej ze sztucznego podniesienia płacy minimalnej przez poprzedni rząd. Ceny gazu też mają znaczenie. Będzie dowód anegdotyczny - znam kilku Ukraińców, którzy twierdzili, że przyjechali do Polski żeby zarobić na spłacenie kredytu, który wzięli żeby opłacić ogrzewanie w zimę