@Neil_Edwin_Michael: @Piottix: Tradycyjnie. Po kilku miesiącach pamięć zanika @miki4ever: No patrząc na same zmiany w prawie to był dobry wybór. @LibertyPrime: Zostało jeszcze 4 miesiące do pełnego podsumowania. Z ciekawostek cena gazu spadła o 33%, cena paliwa średnio o 3%, dolar potaniał o 13%, podatki nie wzrosły w ogóle, ilość zarejestrowanych bezrobotnych spadła o 15%, średnie płace wzrosły o 4,5%. Ze złych informacji, to
@Piottix: @Michal0173: Wybaczcie, że tak wcześnie, ale nie mam pewności, czy będzie tyle fajnych danych jak teraz i wolę się zabezpieczyć i już coś dać ( ͡°͜ʖ͡°)
Szczególnie, że bardzo dobrze im idzie i sądziłem, że po góra miesiącu ugrzęzną w kłótniach w sali plenarnej, a tymczasem oni w niektórych miejscach wyprzedzili swoje plany
@miki4ever: No patrząc na same zmiany w prawie to był dobry wybór.
@LibertyPrime: Zostało jeszcze 4 miesiące do pełnego podsumowania. Z ciekawostek cena gazu spadła o 33%, cena paliwa średnio o 3%, dolar potaniał o 13%, podatki nie wzrosły w ogóle, ilość zarejestrowanych bezrobotnych spadła o 15%, średnie płace wzrosły o 4,5%. Ze złych informacji, to
@Aryo: 8 miesięcy minęło a nie rok, to mnie zmyliło
Szczególnie, że bardzo dobrze im idzie i sądziłem, że po góra miesiącu ugrzęzną w kłótniach w sali plenarnej, a tymczasem oni w niektórych miejscach wyprzedzili swoje plany