Aktywne Wpisy
OVHcloud +81
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +422
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
1. Jak połączyć blutuczem telefon z kompem
NIE DA SIE
2. jak przerzucić 3500 zdjęć z telefonu na iPada.
Wysłać je w mejlach :)))))))
Tak mi odpowiedzial pracownik
Zapytałem go czy dobrze słyszę ..wysłać 3000 mejli na iPada ;)?
Tak :)
3. Jak stworzyć katalog na pulpicie
NIE DA SIE
4. jak stworzyć katalog gdzie k---a kolwiek..
NIE DA SIE
Ale wait wait.. jaki masz system.. ?
12
Aaaa to zmień na 13
Tam się już da
Ale na pulpicie ?
Nie .. na pulpicie jeszcze nie umiemy
5. Czy mogę ułożyć ikony pionowo bo lubię i dodać widżet zegara ?
NIE DA SIE
Na koniec powiedzial mi że może jednak oddam iPada i wezmę coś na androidzie .Sprzedawca mnie namawial żebym zrezygnował z jego produktu bo nie jest w stanie zrobić tego co konkurencja od 10 lat już ma ;)
Zaczął p-------ć coś o tym że to wszystko z powodu bezpieczeństwa.
Aha .. czyli 2 mlrd. Androidów windowsów linuksow notorycznie jest okradana , atakowana , zawirusowana itd a Apple nie.
I to jest niby ten super system który miażdży konkurencję ?;)
to musi być jakaś religia
#apple #komputery
K---a typie czy Ty jesteś jakiś upośledzony? XD
2. Poprostu przenieść jedna aplikacje na druga i wtedy tworzy się folder? Potem podczas edycji zmieniasz na dowolna nazwę? XD
3. Ułożenie ikon zmieniasz poprostu przesuwając je po ekranie? ¯_(ツ)_/¯
4. Widżety możesz ustawiać sobie na skrajnie lewym ekranie, inaczej się nią da.
Wy ludzie nie macie co robić ze chce wam się pisać takie gowno posty, serio.
tak ze nawet mniej niz 6 sekund wystarczy
P.S. Wiesz, że winampa już nie wspierają?
dyscyplina dodatkowa.. jak przeslac zdjecia z huawei ( czy tam czegoskolwiek nie aplowego ) na ipad air w terenie. ipad nie ma karty sim. :D
Komentarz usunięty przez autora