Aktywne Wpisy
niebadzogrem +3
Hej #hydraulika #remontujzwykopem czy profesjonaliści mają jakieś gumowe nasadki na klucze by nie obrysować baterii/rurek ?
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Mojego kranu nie szkoda ale jakbym miał jakiś lepsiejszy to by mi żal było po dokręceniu xD
Marek_Tempe +62
"Philip K. Dick, Philip Kindred Dick (1928 - 1982) – amerykański pisarz science fiction, który miał znaczący wpływ na rozwój tego gatunku literackiego. Uznaje się go także za jednego z prekursorów weird fiction. Zaliczany jest również do nurtu postmodernistycznego. Ursula K. Le Guin nazywała go „amerykańskim Borgesem”, przez Jęczmyka nazwany „Dostojewskim SF”, zaś przez Jamesona – „Szekspirem science fiction”. Jego popularność sprawiła, że od jego imienia i nazwiska powstały angielskie słowa: „dickian”
1. Jak połączyć blutuczem telefon z kompem
NIE DA SIE
2. jak przerzucić 3500 zdjęć z telefonu na iPada.
Wysłać je w mejlach :)))))))
Tak mi odpowiedzial pracownik
Zapytałem go czy dobrze słyszę ..wysłać 3000 mejli na iPada ;)?
Tak :)
3. Jak stworzyć katalog na pulpicie
NIE DA SIE
4. jak stworzyć katalog gdzie k---a kolwiek..
NIE DA SIE
Ale wait wait.. jaki masz system.. ?
12
Aaaa to zmień na 13
Tam się już da
Ale na pulpicie ?
Nie .. na pulpicie jeszcze nie umiemy
5. Czy mogę ułożyć ikony pionowo bo lubię i dodać widżet zegara ?
NIE DA SIE
Na koniec powiedzial mi że może jednak oddam iPada i wezmę coś na androidzie .Sprzedawca mnie namawial żebym zrezygnował z jego produktu bo nie jest w stanie zrobić tego co konkurencja od 10 lat już ma ;)
Zaczął p-------ć coś o tym że to wszystko z powodu bezpieczeństwa.
Aha .. czyli 2 mlrd. Androidów windowsów linuksow notorycznie jest okradana , atakowana , zawirusowana itd a Apple nie.
I to jest niby ten super system który miażdży konkurencję ?;)
to musi być jakaś religia
#apple #komputery
Ludzie komentuja, ze biora apple, bo cenia estetyke i niezawodnosci.
Nie, nie cenicie tego, cenicie jak was ruchaja w dupe oraz swoja glupote, bo tam sie nie da niczego s--------c, bo byscie musieli latac co chwile do serwisu bo "chcialbym zmienic dzwonek"
A raczej na co Ci Apple pozwala, czyli niewiele ;p
Zdjęcia wrzuć na Google Photos i będziesz miał wszystko gdzie chcesz bez kopiowania.
Future-is-now-old-man.jpg