Aktywne Wpisy
RedBulik +1105
dziadeq +265
Bawi mnie to wyparcie w sumie. Obecnie jak zarabiasz 10 000zł netto to nie stać Ciebie na kredyt na mieszkania. A przypomnę że 50% Polaków zarabia mniej niż 5000zł. Zarabiając 10k i więcej jest w top10% w Polsce pod względem zarobków i nie stać Ciebie na kredyt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
1. Jak połączyć blutuczem telefon z kompem
NIE DA SIE
2. jak przerzucić 3500 zdjęć z telefonu na iPada.
Wysłać je w mejlach :)))))))
Tak mi odpowiedzial pracownik
Zapytałem go czy dobrze słyszę ..wysłać 3000 mejli na iPada ;)?
Tak :)
3. Jak stworzyć katalog na pulpicie
NIE DA SIE
4. jak stworzyć katalog gdzie #!$%@? kolwiek..
NIE DA SIE
Ale wait wait.. jaki masz system.. ?
12
Aaaa to zmień na 13
Tam się już da
Ale na pulpicie ?
Nie .. na pulpicie jeszcze nie umiemy
5. Czy mogę ułożyć ikony pionowo bo lubię i dodać widżet zegara ?
NIE DA SIE
Na koniec powiedzial mi że może jednak oddam iPada i wezmę coś na androidzie .Sprzedawca mnie namawial żebym zrezygnował z jego produktu bo nie jest w stanie zrobić tego co konkurencja od 10 lat już ma ;)
Zaczął #!$%@?ć coś o tym że to wszystko z powodu bezpieczeństwa.
Aha .. czyli 2 mlrd. Androidów windowsów linuksow notorycznie jest okradana , atakowana , zawirusowana itd a Apple nie.
I to jest niby ten super system który miażdży konkurencję ?;)
to musi być jakaś religia
#apple #komputery
@Mithrindil: Ale może ktoś chce przez BT a nie wysyłać w chmure i z chmury na kompa.. No ludzie. Taką future to sobie w dupę wsadź.
@dafto: i próbujesz wmówić mi, że przez cały ten czas nie miałbyś dostępu do niczego innego niż 3G? :D Weźcie ludzie skończie #!$%@?ć i naciągać sobie fakty pod argumenty :)
@Harmideron: po twoich wypowiedziach nigdy bym się nie domyślił, że masz Xiaomi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba nie jesteś najostrzejszym nożem w szufladzie, co?