Aktywne Wpisy
rales +238
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
jankowski90 +124
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
1. Jak połączyć blutuczem telefon z kompem
NIE DA SIE
2. jak przerzucić 3500 zdjęć z telefonu na iPada.
Wysłać je w mejlach :)))))))
Tak mi odpowiedzial pracownik
Zapytałem go czy dobrze słyszę ..wysłać 3000 mejli na iPada ;)?
Tak :)
3. Jak stworzyć katalog na pulpicie
NIE DA SIE
4. jak stworzyć katalog gdzie #!$%@? kolwiek..
NIE DA SIE
Ale wait wait.. jaki masz system.. ?
12
Aaaa to zmień na 13
Tam się już da
Ale na pulpicie ?
Nie .. na pulpicie jeszcze nie umiemy
5. Czy mogę ułożyć ikony pionowo bo lubię i dodać widżet zegara ?
NIE DA SIE
Na koniec powiedzial mi że może jednak oddam iPada i wezmę coś na androidzie .Sprzedawca mnie namawial żebym zrezygnował z jego produktu bo nie jest w stanie zrobić tego co konkurencja od 10 lat już ma ;)
Zaczął #!$%@?ć coś o tym że to wszystko z powodu bezpieczeństwa.
Aha .. czyli 2 mlrd. Androidów windowsów linuksow notorycznie jest okradana , atakowana , zawirusowana itd a Apple nie.
I to jest niby ten super system który miażdży konkurencję ?;)
to musi być jakaś religia
#apple #komputery
Po kilku miesiącach używania mogę śmiało powiedzieć, że iPad wymiata pod każdym wzdledem (z wyjątkiem pamięci wewnętrznej). Gdyby nie stara bateria dalej uzywalbym Apple. Wady jakie odpisałeś są zabawne bo w praktyce na IOS nie mają żadnego znaczenia.
@Nuuk: XDDDDDDDDDD Przecież teraz komputery odpalają się w sekundę po włączeniu przycisku
Wy serio jesteście opóźnieni w rozwoju.