Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +487
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
michal-panicz +11
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz

Tradycyjnie zapraszam do obserwowania tagu i przesyłania pomysłów na kolejne odcinki
#codziennymlodytechnik 73/100
Młody Technik 12/1972 - "Komputery osobiste"
#technologia #technika #komputery #informatyka #pcmasterrace #programowanie #ciekawostki #commodore #zxspectrum #intel #ibm #nostalgia #gruparatowaniapoziomu #skany #czasopisma #mlodytechnik , trochę #heheszki
źródło: comment_5m8Nl2iu5LMXfBaAo6FMqlQvb8Q4XhNt.jpg
Pobierz@SebaD86: nie ta dekada, Sinclair QL wspomniany w artykule to minimum 1984
na końcu wspominają o wprowadzeniu działu Mój Informik, z czasem zaczęli go wydawać jako osobne czasopismo
@SebaD86: a tego nie zauważyłem, przeleciałem wzrokiem na szybko, plus za artykuł
@Itsok dzięki :)
- kliknąć w obrazek prawym klawiszem
- wybrać "otwórz link w nowej zakładce/oknie"
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_5m8Nl2iu5LMXfBaAo6FMqlQvb8Q4XhNt.jpg
źródło: comment_eYPtK9p1dapALxXgpe6z8ZEKvdsvlGFQ.jpg
Pobierz@hellfirehe: To jeszcze dodam, bo może się komuś przyda, że myszki mają zwykle trzy przyciski. Najczęściej trzeci środkowy jest w rolce, i wystarczy kliknąć link właśnie tym. W FF działa, ale jak pamiętam Chrome też podobnie to obsługuje. Link otwiera się od razu w nowej zakładce. W przypadku obrazków z wykopu otwiera się od razu sam obrazek.
http://przypadkiadama.com/biblioteka/mlody_technik_80_89_artykuly_poswiecone_tematyce_komputerowej/mlody_technik_80_89_artykuly_poswiecone_tematyce_komputerowej.pdf
.
źródło: comment_Ziml7J7q7ZXxxarzQk5BPPgtuPDYRex0.jpg
Pobierz