Aktywne Wpisy

maniel +434
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
FroziPL +127
#kiszak Siema, tutaj Frozi z tvgry - tak się złożyło, że w tym wszystkim zostałem również i ja wywołany do tablicy, więc przy okazji chciałem wyjaśnić pewną manipulację Snakeitera, w której wykorzystał fragment rozmowy między nami
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub

Tradycyjnie zapraszam do obserwowania tagu i przesyłania pomysłów na kolejne odcinki
#codziennymlodytechnik 73/100
Młody Technik 12/1972 - "Komputery osobiste"
#technologia #technika #komputery #informatyka #pcmasterrace #programowanie #ciekawostki #commodore #zxspectrum #intel #ibm #nostalgia #gruparatowaniapoziomu #skany #czasopisma #mlodytechnik , trochę #heheszki
źródło: comment_5m8Nl2iu5LMXfBaAo6FMqlQvb8Q4XhNt.jpg
PobierzGdyby jeszcze tego typu komputery były w dzisiejszych czasach używane lub miały zastosowanie na co dzień.
A tak to służą jako eksponat, lub są wystawiane na pokaż podczas imprez / zlotów retro.
Przyszłością są komputery np. kwantowe, bo era krzemowych powoli dobiega końca.
Dlaczego nikt na wykop nie wrzuca artykułów lub wartych uwagi newsów na ich temat?
Brakuje mi tego typu obszernych artykułów,
@Pawci0o: żeby z nostalgią popatrzeć - "ehhh, kiedyś to było" i porównać sobie jaki skok zrobiliśmy przez te niecałe 30 lat. A że ludzie lubią nostalgię to wystarczy spojrzeć ile plusów ma ta wrzutka.