Aktywne Wpisy

Antorus +535
Zróbcie już ta aborcję do 12 tygodnia i po sprawie, tak jest w całej Unii prawie. Po co znowu się żreć o takie bzdety jak tu trzeba państwo do kupy poskładać i odbudować relacje ze wszystkimi sojusznikami.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.

dariusz44 +569
#bekazpisu #wybory #oswiadczenie
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)

@leftfinger:
Nie rozumiem co Ty ode mnie chcesz.
@leftfinger: A może po prostu jesteś jakiś aspoleczny? Czy coś?
@leftfinger: no dziwne że się sypie ;P zobaczymy u mnie po 40k, na razie mam 15k
A koleś z filmu ma wyjątkowego pecha, chyba zresztą skasował tą teslę i nie dało się / nie opłacało się naprawiać
@ArchDelux: są filtry hepa, opony, żarówki i zbieżność jak w każdym aucie. Wiadomo że podlinkowany obrazek
@diogene: to co na filmie to nie jest jego tesla, lub ta która wypożycza, tylko prywatnego gościa, on po prostu za kasę miał ten samochód zaprowadzic do serwisu w Warszawie i zadbac o jego naprawy, dopilnować wszystkiego bo po prostu sie na tym jako tako zna jesli chodzi o formalności, kontakt z serwisami za granicą i tak dalej.
@Septiusz
@KeepCalm Przejechałem już 60kkm autem z salonu (kupiłem w lutym 2018) i zarówno zawieszenie, układ jezdny i hamulce w świetnym stanie.
To jest eco driving. Oszczędność paliwa to efekt tego wszystkiego. Hamowanie silnikiem, umiejętne omijanie kiepskich dróg albo powolny przejazd nimi.
Na grupach mojego modelu ludzie piszą o wymianach klocków po 11kkm czy tarcz po 30kkm. Co się dziwić jak z 80% gaz w podłogę pod samo czerwone światło itp.
Ludzie na grupie piszą że amortyzatory się pocą po 40kkm. No ale to ten sam sort ludzi którzy twierdzą że skoro w misce olejowej jest 3 litry oleju, to między min a max na bagnecie jest 3 litry xD
@MolibdenowyTadeusz: u mnie w rodzinie w samochodach do 150-250kkm zwykle nie był potrzebny żaden większy wkład w zawieszenie, ale drogi mamy raczej dobre i większość aut ma lekko.
1. Indywidualnego stylu jazdy (jeden przez wyboje jedzie 50 a drugi 15)
2. Przypadku np stanu dróg w mieście
3. Rodzaju przebiegu. U mnie z 85% to trasy. A może i 90%