Aktywne Wpisy
3x32 +44
Linnior88 +8
Jak sobie radzicie z bardzo niskim poczuciem własnej wartosci ? Ostatnio zaczęłam się łapac na tym że się czuje gorsza od dosłownie wszystkich mimo, że nie pije nie palę , mam jakies tam hobby jak gotowanie, czytanie książek, spoko pracę
A mimo tego ciągle się czuje jak jakiś śmieć
Ból istnienia rozrywa mi dupę , czasem mam wrażenie że nie mam prawa chodzic po jednej ulicy z innymi ludźmi
A mimo tego ciągle się czuje jak jakiś śmieć
Ból istnienia rozrywa mi dupę , czasem mam wrażenie że nie mam prawa chodzic po jednej ulicy z innymi ludźmi
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pytanie do innych inwalidów. Co zrobić jeśli ktoś chwyta mój wózek od tyłu i zaczyna ze mną biec?
Ostatnio wczoraj pod barem pijany typ tak mnie chwycił i zaczął krzyczeć #!$%@? ziomek. Z 200 metrów dalej zablokowałem i poranilem sobie dłonie. #niepelnosprawni #wozek #zalesie #przegryw #niebieskiepaski #warszawa
Ja bym zgłaszał na policję i jak go znajdą żądał przeprosin opublikowanych na yt, może jakaś fundacja by się pod yo podpięła, dużo dobrego można by taka akcja zdziałać.
Juz tak na powaznie, to wspolczuje sytuacji.
Aaa sorry głupi pomysł
Wgl, to może przyłącz się do zabawy i pokrzykuj coś radośnie xD lepiej obrócić to w żart, zakładając ze typek odprowadzi Cię na miejsce uprowadzenia xD
@mindrape: skreślasz to tylko dlatego, bo jeździ na wózku?
@rzuf22: a Ty jesteś wojownikiem ninja?
@mojenogidlugie: krzycz głośno "łapać złodzieja"!