Wpis z mikrobloga

Gdybym był złośliwy, powiedziałbym, że taki styl, kolorystyka, podpisy, dobranie zdjęć a nawet mimika prowadzących są tutaj nieprzypadkowe i zrobione w celach propagandowych.

Ale nie jestem złośliwy i pewnie to czysty przypadek.

Poziom Korei Północnej, jak to kiedyś powiedział stanowski o obecnym TVP. Dosłownie brakuje tylko aureoli u nawrockiego i rogów u trzaskowskiego.

#kanalzero #stanowski #polityka
robert_blaszczykowski - Gdybym był złośliwy, powiedziałbym, że taki styl, kolorystyka...

źródło: temp_file6354485990628273100

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@N4lesnik

Przed wyborami jeszcze cos udawali

Nie udawali przed wyborami, było tak samo. Może udawali przez pierwsze miesiące istnienia chociaż słabo im to szło. A stanowski to jeszcze w kanale sportowym zaczął z mazurkiem swoją propagandę dla mariuszy
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: Problemem PO jest to, że uznali, że brakuje im swojego Stanowskiego, a nie programu (dosłownie tak mówili Demokraci po przegranych wyborach w USA, że brakuje im swojego Joe Rogana ) i panuje wojna na propagandy, nie merytorykę.
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: Stanowski by własną matkę sprzedał. Jeszcze parę lat temu robił na mnie wrażenie dziennikarskim refleksem i grillowaniem Memcena i K0rvina gdzie obaj wypadli jak wcielenie żenady (były takie wywiady), natomiast fikołki jakie wyprawia od kiedy się ten kanał pojawił (rzeczywiście kanał) to akrobatyka klasy olimpijskiej. Jeszcze ten półdebil i Sancho Pansa Mazurek z pogardą przyklejoną do pyska...
  • Odpowiedz
dobranie zdjęć a nawet mimika prowadzących są tutaj nieprzypadkowe i zrobione w celach propagandowych.

Dosłownie brakuje tylko aureoli u nawrockiego i rogów u trzaskowskiego.

@robert_blaszczykowski: co ciekawe na Kanale Zero można wybrać inne miniaturki i na ich podstawie budować odwrotną narrację
radonix - > dobranie zdjęć a nawet mimika prowadzących są tutaj nieprzypadkowe i zrob...

źródło: Bez tytułu333

Pobierz
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: Nie lubię stanowiego, choć czytałem Weszło zanim jeszcze się ujawnił (bo na początku prowadził stronę anonimowo).
Niemniej porównywanie do Korei Północnej, gdzie propaganda naprawdę robi ludziom nieproporcjonalnie większą krzywdę, niż zakolak to wyższy poziom bycia ku*wą
  • Odpowiedz
Niemniej porównywanie do Korei Północnej, gdzie propaganda naprawdę robi ludziom nieproporcjonalnie większą krzywdę, niż zakolak to wyższy poziom bycia ku*wą

@Zoonekro zastosowałem taki sam zabieg co stanowski, mówiący w ten sposób o obecnej TVP. Każdy rozumny człowiek widzi i wie, że obecne TVP jest (oprócz działalności wysockiej - schnepf) zupełnie inne niż telewizja za kurskiego (co nie znaczy że jest idealnie)

Więc porównanie obecnego TVP do Korei Północnej to, uwaga, metoda
  • Odpowiedz