Wpis z mikrobloga

@mojenogidlugie: zgłoś to na policję, na bank jest na to jakiś paragraf i gdzieś się to zapisało na monitoringu. Jest szansa że ten gnój ma różne inne przewinienia, powinien za to odpowiedzieć. Gaz może Ci się przydać, ale nie możesz go traktować jako jedynego rozwiązania w tej sytuacji. Najlepszym rozwiązaniem jest publiczne upokorzenie takich idiotów a przynajmniej doprowadzenie ich do odpowiedzialności prawnej. Nie wiem na ile kosztownym rozwiązaniem jest kamera,
  • Odpowiedz
@mojenogidlugie: Ja na Twoim miejscu bym się z gnojem nie pieścił i od razu zgłosił całą sprawę na policję. Głupi łeb myśli sobie że jest bezkarny, więc w przyszłości może "powtórzyć" taką zabawę - tylko tym razem faktycznie zrobi komuś krzywdę albo zepsuje wózek. No ale to już Twoja decyzja co z tym zrobisz.
Co do obrony przed takimi elementami to najlepszy byłby chyba gaz pieprzowy, aczkolwiek jeśli jesteś ograniczony
  • Odpowiedz
@HrabiaTruposz: ja nie wiem w ogóle jak to działa u ludzi.
Upokorzyc kogoś z powodu jego choroby, gdybym tak zrobił czułbym się z tym źle przez lata, nawet gdyby to było po pijaku. Ale są różni ludzie

Tak pójdę z tym na policję. Czytam jeszcze pod co to może "wpaść".
  • Odpowiedz
@Jarek_P: ja nie od tak dawna muszę jeździć na wózku i uwierz mi sam rozmawiałem ze znajomym wcześniej na ten temat gdzie on się wypowiedział że dużo niepełnosprawnych to zjeby z zachowania i ich nienawidzi.

Ja akurat nie miałem negatywnych doświadczeń z takimi ludźmi ale w sumie zastanowiłem się wtedy że też automatycznie zakładam że każdy niepełnosprawny to biedny dobry człowiek a nie np kompletny burak z zachowania.

Co do
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@LZBNZ: ja bym poszedł w prąd, nie wiem jakie masz rączki od wozka, ale od wew można je owinąć jakaś izolacja później owinąć przewodem i osłonić przewód jakimś materiałem co przewodzi prąd, a następnie wyprowadzić przewody do jakies baterii (bo jednak chcesz żeby sobie poszedł, a nie upadł na ziemię xD) i gdzieś pod ręką dla Ciebie przycisk, więc jeżeli jakaś osoba złapała dwie rączki naraz to na niej zamknąłby
  • Odpowiedz
@mojenogidlugie: tuninguj wóz. Weź jakieś paralizatory rozprowadź w rączkach i nachalnych czubków j---j prądem. Taka instalacja to paręset złotych. No i nie zapomnij o kamerce na tył żeby było czym się chwalić XD
  • Odpowiedz