Aktywne Wpisy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
KjatanSveisson +30
#perfumy
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
źródło: 1000002016
Pobierz

źródło: comment_MDhEHjAt0K1q6rFRHKQJKS9YReifEaGc.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Btw. Ludzie tu się chwała, ze browara wypili, ale jak ktoś ma czelność napisać, ze będzie miał dziecko i jak to różowa to już przegrywam odwala.
Polecam czarnolisto po prostu, zamiast tryskania jadem, a Wasz dzień stanie się piękniejszy, tym bardziej, że ładnie to otagowałam. (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Peace and love!
A. jest zamknięta na zdjęciu
B. jest niewidoczna na zdjęciu? Zczarnolistuj #ciaza na przykład, a wszystko będzie załatwione :) BTW, ludzie piszą tu o swoich różnych dolegliwościach, srakach, rzygach i milionie innych obleśnych rzeczy, a wrzucisz zdjęcie głupiego testu i ludziom o--------a, nagle tacy wielce wrażliwi. xD