@Narilan: mirabelki to inny poziom. My bedziemy dzieciom opowiadac na dobranoc najlepsze pasty i straszyc, ze jak nie będą grzeczne to przyjdzie białkov
@onuceSzatana a po #!$%@? chwalić się #patostreamy i innymi rzeczami? No Mirko w założeniu to miało być takie właśnie miejsce do dzielenia się jakimiś swoimi przemyśleniami/wydarzeniami z życia. Jak jakiś tag ci nie pasuje to go daj na czarną. Mniej nerwów, a twoja główna lepiej wygląda. ;-)
@proxion: pisałem cokolwiek na tym tagu? xD co za czasy, jak nie jesteś piekarzem, to nie możesz narzekać na #!$%@? chleb, bo się banda takich dzbanów zleci
@Narilan o proszę, pokazać screena to chętnie, ale zawołać głównej zainteresowanej to już odwagi nie ma? ( ͡º͜ʖ͡º) Polecam czarnolisto po prostu, zamiast tryskania jadem, a Wasz dzień stanie się piękniejszy, tym bardziej, że ładnie to otagowałam. (✌゚∀゚)☞ Peace and love!
@indeeed: Co to za odwaga? Mam czarnolistować tag #chwalesie bo jakieś mirabelki wrzucają obszczany patyk? Równie dobrze mogłaś to napisać bez wrzucania zdjęcia, a byłoby o wiele lepiej ¯\_(ツ)_/¯
@Narilan ale wiesz, że nie sika się na ekran testu, tylko na część, która A. jest zamknięta na zdjęciu B. jest niewidoczna na zdjęciu? Zczarnolistuj #ciaza na przykład, a wszystko będzie załatwione :) BTW, ludzie piszą tu o swoich różnych dolegliwościach, srakach, rzygach i milionie innych obleśnych rzeczy, a wrzucisz zdjęcie głupiego testu i ludziom #!$%@?, nagle tacy wielce wrażliwi. xD
Komentarz usunięty przez autora
Btw. Ludzie tu się chwała, ze browara wypili, ale jak ktoś ma czelność napisać, ze będzie miał dziecko i jak to różowa to już przegrywam odwala.
Polecam czarnolisto po prostu, zamiast tryskania jadem, a Wasz dzień stanie się piękniejszy, tym bardziej, że ładnie to otagowałam. (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Peace and love!
A. jest zamknięta na zdjęciu
B. jest niewidoczna na zdjęciu? Zczarnolistuj #ciaza na przykład, a wszystko będzie załatwione :) BTW, ludzie piszą tu o swoich różnych dolegliwościach, srakach, rzygach i milionie innych obleśnych rzeczy, a wrzucisz zdjęcie głupiego testu i ludziom #!$%@?, nagle tacy wielce wrażliwi. xD