Aktywne Wpisy
Cancermoon +74
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czasem lepiej byłoby nie mieć internetu i nie wiedzieć o tym że inni śmieją się z ludzi którzy pracują, nie każdy potrafi zarabiac duże sumy ja cieszę się że wyleczylem fobie i jestem w stanie pracować.
Robiąc w gownopracy to o różowej wgl trzeba zapomnieć, każda chce żeby facet zarabiał dużo kasy kupił wielki dom utrzymał dzieciaka i jeździł z rodziną na wakacje w egzotyczne miejsca.
Ludzie jak was kuhwa nie lubię.
#przegryw
Wg nich jestem menelem bo pracuje.
Komentarz usunięty przez autora
Ludzie, którzy tak piszą często sami nie zarabiają wiele więcej.
I zrownac zarobki sprzataczek z np. urzędnikami niższego szczebla i nauczycielami.
Jeśli ktoś oczekuje że np. Za zamiatanie powinien dostawać 4k to jest idiota.
Ja chciałbym tylko w spokoju sobie pracować i żeby nikt się ze mnie nie smial.
Komentarz usunięty przez autora
A Ty będziesz miał już tylko więcej, powodzenia ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@anonanonimowy321: Dla przegrywów też.
@anonanonimowy321: A Berlin to miasto idiotów?
W stolicy tyle dadzą za roznoszenie ulotek dzieciom, a na wsi niektórzy pracują za połowę tego na czarno.
Chyba że mieszkasz w stolicy to wtedy nie mam ci co powiedzieć.