Aktywne Wpisy
vfcvfc +5
od czasu gdy powiedziałem znajomym, że jem placki ziemniaczane z ketchupem uważają że jestem #!$%@?, więc chciałbym rozwiązać ten spór kto tu jest jebniety
#jedzenie #gotujzwykopem
#jedzenie #gotujzwykopem
Placki ziemniaczane z keczupem
- Jem 23.3% (187)
- Jesteś pojebany 76.7% (617)
Mega_Smieszek +91
Czasem lepiej byłoby nie mieć internetu i nie wiedzieć o tym że inni śmieją się z ludzi którzy pracują, nie każdy potrafi zarabiac duże sumy ja cieszę się że wyleczylem fobie i jestem w stanie pracować.
Robiąc w gownopracy to o różowej wgl trzeba zapomnieć, każda chce żeby facet zarabiał dużo kasy kupił wielki dom utrzymał dzieciaka i jeździł z rodziną na wakacje w egzotyczne miejsca.
Ludzie jak was kuhwa nie lubię.
#przegryw
Btw nie kazda rozowa chce bankomata, nie kazda rozowa chce bombelka.
@anonanonimowy321: Jesteś oburzony tym, jak Cię nazywają, a w Twojej wypowiedzi sam upraszczasz do "płaczu i żebractwa".
Ja piszę o stawianiu granic i byciu zdecydowanym. Pierwsze co się powinno robić idąc na rozmowę o pracę, to zapytać o stawkę i kiedy podpisze się umowę. Nie płakać o to i nie żebrać, bo bycie zdecydowanym to stawianie się
Nikt się nie śmieje z pracy jako takiej, tutaj widać bardziej napiętnowanie pracodawcy bo bądźmy szczerzy. 13 PLN brutto to jest #!$%@? dramat, dramat gówno i tragedia.
Nie wystarczy na nic i tylko się tkwi w takim gównie.
Idź na jakąkolwiek produkcję i zarobisz więcej.
"Jesteś oburzony tym, jak Cię nazywają, a w Twojej wypowiedzi sam upraszczasz do "płaczu i żebractwa". "
Mi wszystko pasuje. warunki pracy zarobki itp
Jak bd chciał zarobić więcej to zmienię prace a nie będę błagać Janusza o podwyżkę której nie dostanę.
chodzi tylko o fakt że ktoś się śmieje z mojej pracy. @Qiudo:
W tym ogloeszniu było 13 netto
#!$%@? jakaś xD