Wpis z mikrobloga

@seshh: co smakuje, zmrożona whisky? przecież wtedy czuć tylko spiryt, zwłaszcza w takiej podłej jak balantines xd

ja nie krytykuję samego picia balasa, co kto lubi, ale mrożenie go to czysty idiotyzm. chłodzi się colę, lodu dodaje, ale nie #!$%@? mrozi łychę XD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Axim: Żeby to jeszcze był jakiś dobry blend ale ten syf smakuje jak pomyje pomieszane z płynem do mycia naczyń a w gardle pozostawia posmak kurzej dupy. O oddechu z nutami wody kolońskiej brutal na drugi dzień tylko delikatnie wspomnę. @seshh: muchom guwno smakuje i demokratycznie jesteś na przegranej pozycji ale to nie znaczy że mają rację.
  • Odpowiedz
@dupskojestzajete: pierdu pierdu. Ostatnio nabyłem dwunastkę tej marki za również śmiesznie małe pieniądze i smakowało niemal 1:1 jak ten szczoch na zdjęciu opa. Bimbrowe klimaty nie są dla mnie, a moje kubki smakowe chyba nie wykształcone na tyle, by wyłapać te wszystkie niesnaski opisywane przez producenta. Dlatego preferuję dobrą czystą i dobrego szampana. W tych obu przypadkach, zwłaszcza w tym drugim jestem w stanie wychwycić coś więcej i czerpać z tego
ChrystusChytrys - @dupskojestzajete: pierdu pierdu. Ostatnio nabyłem dwunastkę tej ma...

źródło: comment_RYupBEiS8dXOTCaUZpayRUdqk9mCT77u.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@dupskojestzajete:

"Jak czytam niektóre komentarze to wnioskuje, że:
PRAWDZIWE Whisky to takie które leżało w dębowej beczce zrobionej z tarczy Thorina z Hobbita, palonej smoczym ogniem. Słód do destylatu to ziarna zbierane ręcznie przez dziewice, ostatniego dnia Sierpnia. Słodowane jest przeprowadzane w pieczarze Janosika, temperatura jest urzymywana ogniskami palonymi przez górskie trole. Śrutowanie odbywa się w żarnach z epoki Ming. Drożdże do fermentacji łapane są pensetą z powietrza przez skrzaty, a
  • Odpowiedz
que_e

@nie_rusz_zostaw: same konsery co gdyby nie pokazac im flaszki to by nie wiedzili czy pija single malta za 1000zl czy golden locha z biedry ( ͡° ͜ʖ ͡°) i te rozkminy co jest lepsze jameson czy red label i co wolno pic z cola ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz