Wie ktoś może jak rozwiązać następujący problem? Otóż jest sobie Hello world w eclipse i kiedy uruchomię na emulatorze to ładnie działa, ale kiedy wrzucę .apk na tela nie da się odpalić, bo podobno mało miejsca (kiedy w rzeczywistości jest miejsca bardzo dużo...) plik apk jako release wgrałem...
@Mr_Av3r4ge: ja bawiłem się trochę w pisanie na androida, i nie do końca wiem o co ci chodzi. jak chcesz odpalić apke na androidzie, to musisz pierwszo podłączyć kome usb do kompa, i w ustawieniach telefonu ustawić tryb debugowania, i normalnie w eclipse uruchomić, wtedy zamiast na emulatorze apka odpali ci na komórce
@Kaminiak: tak robiłem (inna sprawa, że za nic w świecie sterowniki nie chcą współgrać, jutro przeinstaluję), a chodzi o posiadanie pliku apk na stałe w telefonie, a nie tylko na test (bo poprzez ten sposób chyba tylko się uruchamia?)
@Mr_Av3r4ge: po teście aplikacja będzie dalej zainstalowana i będziesz mógł ją sobie odpalić kiedy chcesz. z tymi sterownikami to też miałem jakiś problem z oficjalnymi, chyba w ogóle nie było. wiem że w jakimś oficjalnym tutorialu znalazłem jakieś kody do każdej marki tel, które chyba trzeba było wpisać gdzieś, niestety teraz nic bardziej dokładnego nie pamiętam bo robiłem to tylko raz i to już dość dawno temu
@Mr_Av3r4ge: To gratuluje xD Mi to zajęło kilka h... Jak trochę grzebałem żeby Ci to znaleźć to przypomniało mi się jakie programowanie jest fajne. Ja niestety muszę się uczyć do poprawki z analizy matematycznej brrr. Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to dawaj, może nie mam jakiegoś zajebiście dużego doświadczenia, ale jeden projekt z grą na androida mam rozgrzebany, jak zaliczę matme do może dokończę go niedługo i wrzucę na wykop się
Wie ktoś może jak rozwiązać następujący problem? Otóż jest sobie Hello world w eclipse i kiedy uruchomię na emulatorze to ładnie działa, ale kiedy wrzucę .apk na tela nie da się odpalić, bo podobno mało miejsca (kiedy w rzeczywistości jest miejsca bardzo dużo...) plik apk jako release wgrałem...
@damianpiwowarski: Klient do Ciebie :P