Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mirki od #perfumy co jest jeszcze szczególnie polecane na Mirko poza niżej wymienionymi?
Przejrzałem tag 100perfum i kilka innych i potestowalem sobie z różnym skutkiem :
Ambre noir - 6/10
Writer - 7/10
Hermes - 4/10
Mugler - 8/10
Encre Noir - 3/10
Rasasi daarej - w drodze
Kouros - 0/10.
Jest jeszcze coś co może polecić polecić w rozsądnej cenie? Poza takimi wybrykami jak Kouros, który smrodem przypomina mi kostkę klozetową w WC na dworcu w Radomiu.
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 16
@Wrilan: no i własnie. Sam popularyzowales ten tag w różnych innych środowiskach jak np. Pepper i teraz masz tego skutki i z nimi walczysz. Robi się z tego śmietnik przez tylu nowych nieogarnietych użytkowników.
  • Odpowiedz
@Zimnok: @Ryshardi:

EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I PO PERFUMY BĘDZIE MOŻNA CHODZIĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD UŻYWAJĄ PERFUM NA LATO W ZIMĘ
  • Odpowiedz
@Zimnok: Ale ten portal jest upośledzony, czemu nie można dać uprawnień moderatora konkretnym Mirkom i mogli by oni moderować TYLKO wybrany tag, u nas są to perfumy...
  • Odpowiedz
  • 0
Aha, no i tak wogóle to takim odnośnikiem moich zapachów jest np acqua di gio. Kiedyś pachnialo tym pół grupy na studiach, ale właśnie takie nuty lubię.
  • Odpowiedz